DilekYorulmazDemirci Günaydın😊 bende tam 13 haftayım ama kendini göstermedi ikili taramaya girdim çok şükür sağlığı yerinde 🙏🏻 Bir sıkıntısı yok kan sonucunu bekliyoruz
Sulemrahkuzey DilekYorulmazDemirci çok sevindim canım inşallah kısa zamanda öğrenirsiniz cinsiyetini ❤️
demettt DilekYorulmazDemirci bende sizin gibi iki taramanın kanını bekliyorum sizinde göbeğiniz çıktı mı
Swraksya 12+4üm bugün doktor randevum var bakalım bizim minik nasıl 😍en son 6 haftalıkken gördüm bu arada ikili test sonuçları kaç gün için de çıkıyor..
DilekYorulmazDemirci Sulemrahkuzey bencede doktor söylemedi gibi geldi bana cinsiyeti 1 aya belli olur dedi
tugbaninmucizesi Sulemrahkuzey ben de 11+1 im yarın randevum var hemde ikili test için gün alicam hemen cinsiyetini gösterir inşallah 😊
melisyildirim 12+5 olduk bugun 2li test var umarım temiz cikar tüm anneler icnde🌺 bide cinsiyet görebilirsek cok guzel olacak
DilaraBozkurt Sulemrahkuzey 11+5 cuma günü ikili testimiz var melisyildirim aynı günüz canım benim de cuma günü testimiz var
Sulemrahkuzey DilekYorulmazDemirci ben sordum şimdi erken ama haftaya söylerim dedi cuma günü öğrenicem işte bazı doktorlar biraz daha beklemek istiyor aslında görüyorlar biliyorlar ama kesin emin olmadıkları için söylemiyorlar yoksa kemik yapısından tahmin ediyorlar
Sulemrahkuzey Svl Allah bağışlasın canım ❤️ Benimde bi oğlum var şimdi bi kızım olmasını isterim yani bi anne olarak kız evladı tatmak isterim tabi Rabbim gönlümüze göre versin inşallah