FatmaAzra_ Merhaba anneler, bakıldığında alt tarafı bi deterjan diye gördüğüm konuda resmen karar veremiyorum. Sizler ne aldınız? O kadar çok seçenek var ki istiyorum ki bebeğim için en iyisi olsun. Bana bu konuda bi yerdımcı olunnnn☺️☺️
Cicilibicili FatmaAzra_ happymom annelerinin özellikle tercih ettiği listeyi bırakıyorum sizin için. Eminim kendinize göre bir seçenek bulacaksınız☺️ Link: https://ty.gl/r18swfregd Kısa linki açamayanlar buraya tıklasın 👈
tazeannecik1 FatmaAzra_ Ben green clean aldım formda görmüştüm bende bitkisel olduğu için tercih ettim çok güzel kokuyor
FatmaAzra_ Poyrazin_annesi granüller kalıntı bırakıyor dedikleri için kafamda soru işareti oldu aslında ben de granül deterjan düşünüyordum
FatmaAzra_ Cicilibicili yaa çok teşekkür ederim hemen inceliyorum☺️🌸 peki size de sorayım siz hangisini kullanıyorsunuz acaba? Memnun musunuz?
FatmaAzra_ busranr06 çok teşekkür ederim. Memnuniyet önemli benim için özellikle bakacaklarımın arasına yazdım
Cicilibicili FatmaAzra_ rica ederim ne demek☺️ Ben başlangıçta duru granül kullanıyordum. Ama ek gıda sonrası hem kaka lekeleri hem de yemek lekeleri için yeterli olmadı malesef. Şuan uni baby kullanıyorum memnunum
Busraaaaaaaaaaa12 FatmaAzra_ dalan zeytinyagli toz deterjan ebebek yorumlardan çıkarak aldım 1 kg 20 TL gayet makul bebeklerin kıyafeti pislenmiyor ki zaten sabun kalintisida birakmiyormus
minikveeannesi FatmaAzra_ siveno aldim instagramdan odtuluicerikcianne ve muhendisinoglu sayfalarini takip etmenizi oneririm
Hzlkaya Ben yumuşatıcı olarak green clean kullanıyorum deterjan olarak da dalin granül sabun kullanıyorum sıvı deterjanın leke çıkarabileceğini düşünmüyorum 😂
biaslanannesi1 FatmaAzra_ dalan granül sabun aldim araştırmalarım sonucu ve yumuşatıcı kullanmakta mantıklı gelmedi bana dalan markasına paraben ses vs hicbirsey yok
Minik_Kalbim_ve1Annesi FatmaAzra_ Ben Uni Baby aldım canım hem deterjanını hemde yumuşatıcısını çok memnunum mis gibi kokuyor kızımın çamaşırları🤗