Gerçekten zor durumdayim artık..36 haftalik oldum..Bebevim 2 hafta önden gidiyor..34 de 2800 gram idi..Şimdi 36 olduk yarjn randevumuz var..Ayakta kalamıyorum..1 dakika ayakta kalsam belim ortadan ikiye ayrılacak sanki..Karnim taş gibi görenler ikiz mi diyor..:(Bir tarafta toplanıp duruyor surekli Rahime baskı yapıyor, aşağıdan cikacak gibi yapıyor.. Enfeksiyon desen giderek artıyor..Antibiyotik yeni bitti ama asla faydasj olmadı..Çok korkuyorum..Bana kalsa 38 i de beklesin 39 da ama tükendim, yoruldum..Ağlasam ağlayamıyorum bebegim üzülür diye 😞Ne olur dua edin bana..Gunboyu yataktayım hele bir ayağa kalkarım hemen agrilar başlıyor karnımdan fırlayacak gibi hareketler yapıyor.. O kadar güçlü ki yavrum kemiklerini vura vura karnimi deldi ..Canı sağ olsun ama eğer doğmak onun içi hayırlı ise 37 de olsa doğsun istiyorum..Hiçbir işimi yapamiyorum, pijamami dhai giyemiyorum, Allah ben ve benim gibilerin yardımcısı olsun..Sizce Enfeksiyon yoğun gelmesi bebegime zarar verir mi?Baya bildiğiniz pecete yeşil yoğun akıntı dolacak şekilde geliyor her lavaboya girdiğimde.. 😞