Mihribancglr Merhaba kızlar yine ben bir zamanlar burda tanıdığım çok anne oldu hala burdaysanız gelinde az sohbet edek öksedimmmm loooo🙈🥰❤️ 4 gün önce tam kan verdim böbrekleri üşüttüm diye gittim anaaa ne göreyim hamileyiiimmm🤭🥰🥰 kızıma kardeş geliyor 🤪👨🏻🍼
babyackgz Mihribancglr yaa bende kızım 4 aylıkken hamile olduğumu öğrenmiştim 🙃 şu an kızım 9 ay 25 günlük, oğluma da 31 haftalık hamileyim 🥰 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻
Zeynepp97 Mihribancglr Ayy ne güzel haber sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💙 İkiz gibi büyüyecekler en sevdiğim 😻
Mihribancglr babyackgz yaaa ne güzel bende istedim ve oldu şükürler olsun 🙏 ilk doğum yaptığım zaman 2 defa rüyama girmişti bebeğim 3 aylıkken hamile olduğumu öğreniyordum 🙈🥰 rüyalarım gerçek oldu sağlıkla gelsin inşallah 🙏❤️
Mihribancglr Zeynepp97 ayyy evet bende çok seviyorum ablamla bende ikiz gibi büyümüşüz ve o benim her zaman hem arkadaşım hem ablam oldu iyikide olmuş inşallah kızımın da sırtını dayıyacağı bir dostu olur sağlıkla gelsin inşallah 🙏🥰
Mihribancglr Nebyaa bebeğim hiç emmedi ebelerle emzirme danışmanlarıyla çok uğraştım ama olmadı 46 gün sağarak verdim sonrasında sütüm kesildi 🥲 mamayla devam ediyorum hayırlısı olsun dedik demekki kızım ık kısmetinde sütümü içmek yokmuş 🤷🏼♀️ Şimdi hamile olduğumu öğrendim ve eşim dualara başladı bile inşallah kız olur diyor 🙈😍 Umay hatun geliyor diye odalarda geziyor 😂👨🏻🍼😍