Civcivim000 ecemsmomm hamile yastıkları var netten bi bakın isterseniz ben kullanmadım ama sanırım onunla uyuyunca sırt üstü dönmeye çok ortam olmuyor o şekilde daha rahat edersiniz belki. Yani bilemedim doktorunuz fazla korkutmuş gibi geldi ama o şekilde en azından içiniz rahat eder. Normalde de zaten sırt üstü önerilmiyor ama az biraz öyle durdunuz diye bebeğin kalbi durur mu onu bilemedim. Siz dediğim gibi hamile yastığını araştırın bi u harfi şeklinde biraz uzunca bi tipi var yazınca çıkar zaten
ecemsmomm Civcivim000 34 haftalığım bulsam alsam 35 te anca gelir zaten doğuma 1 ay kaldı sağıma soluma yastık doldursam olmaz mı
Civcivim000 ecemsmomm az da kalmış😊sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yani denenebilir bi deneyin isterseniz faydası olur belki. Eğer olmazsa yine de doğuma kadar içim rahat etsin gözüme gelmez alayım derseniz de sanırım Trendyolda vs satılıyor yine bi bakarsınız
Bebiscann ecemsmomm başıma gelmedi ama uzun süre sırt üstü yatmanın bebek ölümüne yol açtığını biliyorum, bebeği besleyen damarlar sırtta yer alıyor, sırt üstü yatınca bu damarlars baskı oluyor canım dikkat et doğum yapana kadar uyuma
Karanfill ecemsmomm aynısını bİ kaç kontrolde bende yaşamıştım doktorum duyamadım duyamadım deyip duruyordu. En sonunda duyuyordu. Bir kere de nst de kalp atımları düzensiz çıkmış sonra bir daha nst istedi. Haa tamam sıkıntı yokmuş diyor bir de dalga geçer gibi. O doktorda doğum yapmadım moralimi bozuyor diye. Gittim devlette doğum yaptım. Bebişim gayette sağlıkk doğdu. O yüzden içiniz ferah olsun. Bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle
ecemsmomm Karanfill İnşallah olmaz bu doktorlar neden böyle bilmiyorum o bir şey söyledi unuttu ben günlerdir düşünüyorum
ElifB08 ecemsmomm ohh maşallah annesi daha ne olsun, hiç strese sokma kendini.. Bende bazen kendimi sırt üstü yatarken buluyorum. Yani vücut o an nasıl rahat ediyorsa o pozisyonu alıyor o yüzden dert etme. Sağlıkla gelsin minik kuş 😘😘
Boesie ecemsmomm Eger sirt ustu donmemeniz gerekiyorsa mutlaka hamile yastigi alin, 18 haftamda kullanmaya basladim sola yatarak giriyorum icine oyle uyaniyorum asla donmeme izin vermiyor☺️ Kesinlikle tavsiye ederim
Zynpnaz ecemsmomm karın kalınsa duyulmamıştır zaten gebelikte sırt üstü kimseye önerilmez annenin tansiyonu düşüyor sırt üstü yatarken
Jeatimo Panik yapma kuzum mümkünse hep sola yatmamız gerekiyor zaten kalk atışı durmamistir da ses gitmiştir azalmıştır bebek hareket edememiştir.
Jeatimo Panik yapma kuzum mümkünse hep sola yatmamız gerekiyor zaten kalk atışı durmamistir da ses gitmiştir azalmıştır bebek hareket edememiştir.
Secilyusuf ecemsmomm banada bir kac hafta önce oldu kontrolde sırt üstü yatinca birden kalp atışı yavaşladı hemen soluma döndürdü bir daha kontrolde bile sırt üstü yatma sola dönük bakalim sürekli hatirlat dedi simdi 37 haftalik olduk çok şükür bisey olmadi bi kac kerede gece sırt üstü uyudugumu farkettim bisey olmadi şükür ki kötü düşünme canim dikkat et sola yatmaya çalış genelde ve stres yapma
hamisanne_63 ecemsmomm ben uyurken degil de uyanıkken koltukta hep sırt üstü uzanıyorum 30 haftalığım 😒
Vino_2210 ecemsmomm benim dr 20.haftadan sunta sırt üstü sakın yatma dedi. Şu an 31+3 deyiz uyku tavşan uykusu gibi hiç sırt üstü yatmadım.