Minigin_annesi0 Kızlar dün aşı oldum akşama kadar bişeyim yoktu dün akşam ağrısı başladı gece hiç uyuyamadım hâlâ kolumu kaldıramıyorum. Normal mi böyle olması. Hemşire ağrın olur dedi ama bu kadar mı oluyor.
Nzr06 Minigin_annesi0 1 ilk dozda 1 hafta ağrı çektim kolumdan 2. Dozda 2 gün çektm canım ağrı olması normslmiş
Ccgdm Minigin_annesi0 evet benimde aşırı olmuştu hatta bende.halsizlik eklem ağrısı filanda çok oldu biran korona oldum sandım o derece ya kolum felaket ağrıyordu
Kumsallina95 Minigin_annesi0 Normal canım bugün 2. Dozumu oldum benim ikinci güne kol ağrısı oluyor şuan birşey yok
Minigin_annesi0 Suheylamum Olmaz inşallah dua et gece ağrımasın çok zorlandım hareket bile ettiremedim kolumu nereye koyacağımı şaşırdım 😣
Mltmsncn Benim 3 gün oldu aşı olalı. İlk gün ağrımadı 2. Gün baya ağrı yaptı gece. Ama bugün gecti. Ağrı yaparsa normal dedi yapan hemşire.
Minigin_annesi0 Yalova77 ben ilk dozumu olmuştum bu kadar ağrı olmamıştı bende bi gece hafif ağrısı oldu geçmişti bence bu daha ağır