Sulemrahkuzey Kızlar rüyamda kocaman patatesler gördüm soyuyordum birde bahçede beyaz tavşan gördüm acaba hamileyken görülen bu rüyaların cinsiyetle bi alakası olabilir mi mesela altın bilezik için bazen kız bazen erkek derler patlican görürsen oğlun olur derler kedi görürsen kızın olur derler derler de derler 😂 var mı sizin de böyle anlamı olan rüyalarınız
Gulsummldr Sulemrahkuzey ben direkt bebeği gördüm. Bebe mavisi tulum içinde emziriyodum. Dedim kesin erkek. Sonra kızım olacagını öğrendim 😁
Nurayuzun Sulemrahkuzey bende ruyamda altın görmüştüm kızın olucak dediler gerçekten de kızım olucak inşallah denk geldi yani yada çok istiyordum kız evlat Allah malum etti
Hatunnn Sulemrahkuzey bazi ruyalar dogru yorumlandiginda anlam taşır ama bunu bilmek gerek, dinimizde ruyanin yeri vardir. Mesela İstiareye yatmak diye bir sey vardir bunlara inaniyorum.
Duyguynrky Sulemrahkuzey ben direk oğlum olduğunu görmüştüm oğlum olacak 😂 eğer tipide benzerse burdan konuyu açarım 😂
Elcnerdgn Tabiki bu tarz şeylerin doğruluk payı Yok öyle rüya görüpte doğru çıkan varsada bu tamamen denk gelme olasılığıyla alakalı cünkü seçeceğimiz az ya kız ya erkek 😁
Sulemrahkuzey Elcnerdgn aynen canım bi de eğlenceli oluyor bazen vakit geçiyor can sıkıntısından rüyalarla bozdum kafayı bi de bilinç altım şuan aşırı karışık bi oğlum var şimdi de bi kızım olmasını çok isterim bakalım nasibimizde ne çıkacak ❤️❤️
Meltemsefa Ben mavi kot pantolon gormustum.arastrdim erkek cocuga delalet yaziyordu.ama kizim olcak nasipse 😂
Sulemrahkuzey Gulsummldr bende doğum yapacakmışım kız kardeşlerim odamı süslüyordu kapıya erkek bebek süsü asıyorlardı 😄
Sulemrahkuzey Görenler hep çıktı diyor bakalım bende cuma günü öğrenicem cinsiyetini sanırım bilinç altım iyice karıştı 😂😂
muhteriz Bununla alakası olduğuna inanmıyorum ama bende rüyamda koluma altın bilezikler taktığımı görmüştüm kızım olacak nasipse. bebek gördüğümde de hep erkek görüyordum emzirdiğini görüyordum sürekli
Sulemrahkuzey muhteriz bazen malum oluyor gibi geliyor bana bende altın bilezik gördüm erkek bebek gördüm daha bir sürü şeyler 😂 genelde kız bebeğe işaret ediyor bakalım bende tutacak mı ❤️
Tomrisinizi Hamile kaldigimdan beri hergun birsuru ruya goruyyorum. Birkac sefer kizim oldugunu emzirirken filan gordum sonuc kizim oluyor .
Sulemrahkuzey Tomrisinizi o kadar çok rüya görmeye başladım ki bu aralar anlatamam genelde kız bebeğe işaret ediyor bakalım cuma günü doktorumuz ne diyecek gerçi doktorun söylediği bile değişiyor bazen 😄😄
Hatunnn Sulemrahkuzey cinsiyet icin istiare olmaz ama :) istiare daha cok bi karar asamasinda hangisi daha hayirli olur niyetiyle yatmak icin once istişare sonra istiare denilmiş
Sulemrahkuzey Hatunnn yok canım cinsiyet için değil zaten başka bişe için yatmayı düşünüyorum inşallah ❤️
Zeynepreyyan Hatunnn aynen dediğin gibi cinsiyet için olmaz ve karar aşamasında olan bir şeyi olumsuz görürsen eğer ondan vazgeçeceksen istiareye yatacaksin yapamayacaksan yatmayacaksin