FatmaBilgi Bbdd sorunlu gebeliklerde iyi doktor olan bahar Cebesoy duymuştum özel kliniği var İbrahimlide.
Yunusm123 Bbdd Ali Özgür Ersoy mükemmel bir perinatolog biraz pahalı ama çok iyi özel muayenehanesi var
Bbdd FatmaBilgi ctesi günü 32. Haftaya girdim doktor suyun sınırın biraz üstünde dedi bebekte çok iri erken doğum riski var dedi bebek iri suda fazla olduğu için ciğerleri gelişemeyebilirmiş😔
Yunusm123 Bbdd cnm öyle korkutma kendini bende seninle aynı sorunu yaşıyorum ama benim doktorum bana korkulacak hiçbir şey yok içini ferah tut şekerine dikkat et yeter dedi
Bbdd FatmaBilgi yok aslında ben stres yaptım kendi kendime ciğerleri gelişemeyebilir diyince 😐 bebek kilolu muydu haftasina gore
Bbdd Gulkar evet bende okumuştum o yorumları. Ama kötülemek istemem sınırın biraz üstünde dedi ben ayrıntısını sorunca anlattı böyle böyle durumlar gelişebilir diye yoksa direk korkutucu şeyler söylemedi
Mervercan Arif deniz mi yanlış teşhis koydu bana o adam şikayet etsem görürdü gününü ama uğraşmadım çünkü Antepliim ama yurt dışında yaşıyorum 😡 o adam hep korkutur zaten
Mervercan Bbdd beni kanser yaptı adam o derece söylüyorum sana den anla halbuki hiç bişey yok çocuğun olmaz rahim kanserisin halbuki almanyaya geldim tekrar doktora gittin 1 ay sonra korunmayı bıraktım çok şükür hamileyim yani psikolojikmen mahvetti beni adam
TheScientist 33. haftada benim de suyum normalden biraz fazla çıkmıştı 35 te normale dönmüştü. Değişebiliyor yani. Perinatolog olarak ben bahar cebesoyu biliyorum