Aysegulserdar Ben. İzmirden Ankara’ya taşındım canım burda hiç arkadaşımda yok bu uygulamanın sayesinde sizin gibi güzel yürekli insanlarla konuşuyorum
Aysegulserdar Ben. İzmirden Ankara’ya taşındım canım burda hiç arkadaşımda yok bu uygulamanın sayesinde sizin gibi güzel yürekli insanlarla konuşuyorum
zgeKurtuldu Bende 5+4 günlük hamileyim benimde kanamam geldi progestan kullanıyorum ve düşük önleyici iğne oldum. Bu 2. Gebeliğim korkma hep dua et Allahın izniyle hiç birşey olmaz🙏🏻
Iiabstrk Aysegulserdar bende yaşadım gittim doktora bi sorun görmedi ama ne olur ne olmaz diye düşük iğnesi yaptı ve progestan hap verdi sen çok dikkatli ol yinede
zgeKurtuldu bende yaşadım tabiki. Bu benim 2. Gebeliğim ilki çok zor bi süreçten geçti. Bunda çok şükür daha iyiyim asla umudunu kaybetme hep iyi düşünmeye çalış. İlaçlarını düzenli kullan ve bol bol istirahat et.
Kayraa Aysegulserdar 6+3 üm benim dr geçen hafta aynısı oldu doktora gittim etrafında kanama olduğunu söyledi düşük tehliken var dedi iğne yaptı artı ilaç verdi şimdi şükür iyiyim birkaç gün sonra kontrole gidicem inşallah sende doktora gözük canım biranönce
Zeyus Gecen cuma ayni benim oldu su an 5+4 haftaligim doktorum şarıl şarıl kan gelmedikce korkma demisti ilac verdi progesteronu ölçtü keseyi gordu alttan bakarak saglikli gozukuyor dedi eve gondrdi
Ozgecnn Doktoruna git canik.benimde öyleydi sonrasında 3 kere.kanamam oldu ilaç verir enazindan istirahat uygular