Melistosum Ben bir paket aldım 9lu internetten almıştım.. ablam muhakkak 1 paket daha al dedi internetten almak istemiyorum da şok markette var diye bir yorum okumuştum ama alanlar varmı yada başka nerde bulabilirim 🤷
2-prensesannesiii Melistosum 1 paket yeterli geliyor bence iki pakete gerek yok aşırı pahalı çünkü . Ben 1 paket aldım birde uzun gece pedi .
Asyaveannesi36 Melistosum bir paket yeterli olur bence elinizde kalır yanınıza birde uzun ped alın yeterli ama siz bilirsiniz yine de ben bir paket aldım
Busrabusra33 2-prensesannesiii bende bugün şoktan baktım depend 40 tlydi pahalı geldi onun yerine sleppy hasta bezi çıtçıtlı o nasıl alsam
cgdm-trzi Melistosum şok markette var ben ordan almıştım 5 adet kullanmıştım hastanede bir paket yeterli oluyor
B8use Melistosum var şokta ama bir paket bende artmıştı şimdi o artani kullanacağım gerekirse bir tane alırım
mathildaa Melistosum herkes 1 paket yeter 3 5 tane kullanıyorsun diyor 1 paket aldim o yuzden. Yetmezse eşini gönderip falan aldirirsin? Şoku bilmiyorum ama migros hemende gordum bugun indirimde 37 TL di sanirim
Yzaman Melistosum 1 paket yeterli oluyor hiç gerek yok 2.pakete ben doğum yaptım 8 gün de hastanede yattık yetti. (normal doğum)