Rina Benim de bu aralar ama geçen ayki kimyasal gebelik ve histeroskopi nedeniyle biraz tarihlerim değişti. Pazartesiye kadar adet olmazsam kan vereceğim. Eğer hamilelik yoksa da daha fazla gecikmez umarım. Hepimize iyi haberler olsun inşallah🙏🏻🍀
Adensu_ Deletedmom_7 insallah hamilesindir kuzum kac gundur forumlari okuyorum rabbim isteyen herkese bir evlat nasip eder insallah🥰🤲🏼
Meleknkkk Masal105533 9 eşim gelck gelirken alck. Sabah yapmasam geldiğinde yapsam yine de varsa çıkar mı. Genelde ilk idrarla yapın diyolar ondan sordum canım. Mutlaka yazarım 🥰
Deletedmom_7 Meleknkkk akşama kadar çay içtin su içtin yemek yedin bunlar idrari seyretiyor yediğin şeylerde asit varsa o bile sonucu etkiliyor sabah ilk idrar kesin sonuç
Deletedmom_7 Meleknkkk biliyorum heyecanlisin ben de öyleyim valla 30 unda yapacam ben test şartladim kendimi😂
Masal105533 Meleknkkk valla çıkar heralde ben hamile kalmadan önce haftada iki kere yapıyordum eczacı bıkmıştı benden
Meleknkkk Deletedmom_7 ay ben şartlayamyrm varsa çıkar silikte olsa 😂 nasıl sabırsızm canım bi bilsen tuhaf duygular içindeyim varsa dünyalar benim olur yoksa doktor kontrolüne devam edcm inşallah hiç gerek kalmaz da doktora rahim filmi çatlatma iğnesi için gitmem bebegimi görmeye giderim ❤️🥰🤲
Guzucuk25 Meleknkkk canım varsa her türlü çıkar ilk ve ikinci gebeligimde de tam günümde yaptım kıpkırmızı çıktı belli olmaz hatta eşim bol bol test almış her aklıma geldikçe yaptım o kadar hoşuma gitmişti ki testlere acımadim valla