dudininannesi Hanımlar aranızda kansızlığı ve Demir eksikliği olup doğum yapan var mı? Nasıl doğum yaptınız? Yani kan verildi mi doğumdan önce ya da doğum sonrasında? Yardımcı olursanız sevinirim. Kan değerlerim çok düşük ve demirim neredeyse yok.
Defne2018 dudininannesi kan kaybedersen korkarsan verirler diye biliyprum normal dogumum oldu bana verilmedi canım anemi diye 1 buçuk gün hastanede yattım
annesinin_beybisi dudininannesi canım doğurana kadar ilaçlarını sakın birakma benim arkadaşım fazla kilo yapar diye içmedi ilaçlarını doğumdan sonra 2_3 gün hastahanede kaldı kan taktılar
Hayallerim95 dudininannesi ya benimde değeri. 5 buçuk çıktı doktorum normal dedi ama sağlık ocağında ki doktor da kansızlık vsr dedi anlamadım nasıl oluyo
metehaninannesiii dudininannesi yok canım ama doğumdan önce doğumdan sonra hamilelikten once hep demir ve kan ilaci kullaniyordum
Minoo01 Hayallerim95 5 buçuk mu ? Benim doğumdan sonra 8 e düştü diye 2 gün yatırdı doktor hastanede 🤔
mavi_kus dudininannesi bilmiyorum ama ilaç içmiyorsanız düzenli için ve doktorunuz demir takviyesi yapalım demiyor mu acaba bana 3 kez vefoner serum takıldı
mavi_kus Bebekbeklerkenn demir demir bağlama tetkiki yapıldı sonra onun sonucuna görede serum takıldı
Lavantakokusu dudininannesi demir ilacı kullandığım halde düşüktü 2 doz demir serumu verildi geçen haftalarda, şimdi iyi 12 deymiş. Ama görümcem demir ilacını da kullanmadı serum da taktırmadı doğumda kan vermişler.
Kumsallina95 dudininannesi Banada ilk gebeligimde verilmedi ben bol bol roka vs yedim ispanagida limonlayip yedim keçiboynuzu pekmezi yedim bu hamileliğimde de öyle yapıyorum canım birde pekmeze limon sıkıp içiyorum direk kana karisiyo kan hapının ustunede bir mandalina demir emilimi artiyor
dudininannesi Kumsallina95 Bende hep pekmezle falan desteklemeye çalışıyorum inşallah banada kan verilmeden atlatırım
Kumsallina95 dudininannesi pekmeze limon sıkıp iç kan değerlerin artar canım bolda yesilik ye limon sıkıp ye değerlerin artar
HaticeBerkayBalat3103 @dudininannesi bende seninle aynı durumdayım canım kan degerim çok düşük demirim desen Allah’a emanet sağlık ocagındaki hemşiremiz dogum anında kan takviyesi gerekebilir dedi bugun de doktoruma kontrole gittim kan ilacı kullanıyorum zaten sabah aç karnına şimdi akşamları da kullanmamı söyledi sabah akşam kullanıcam yani Allah’tan hayırlısı olsun rabbim bizlere sağlıklı dogumlar nasip etsin inşallah 🙏☺️