Gzm23 Kızlar doktorum bana detaylı ultrasonu olan hastaneye randevu al dedi bende bağcılar devlete buldum 02:12:2021′e ama gittiğim zaman 19+3 oluyorum sizce detaylı ultrason haftası mı o hafta erken değil değil mi?
glsm_kr8383 Gzm23 Bence erken canım. Biraz daha ileri haftaya randevu bulabilirsen o güne al. Ben 20 +5 tim gittiğimde 20 ile 22 ye kadar ideal zaman diye biliyorum
Semiha_ Gzm23 20-24 arası yapılıyor zaten canım erken değil bence ben 20+5 te yaptırmıştım randevuyu buldum diye
Gzm23 glsm_kr8383 bnde öyle duydum da ama randevu çok zor buldum yoksa beklerim tabi ki tekrar randevu bulmam zor olacak doktor bakarsa çok iyi olur yaa
Gzm23 Semiha_ ama benlm ki 19+3 daha inşallah Bakar doktor çünkü randevu zor buldum iptal edersem bulamaya bilirim ayrıca detaylı ultrason için perinatolojiden al dedi doktorum ama aradığımda Gebe polikliniğine alacsksınız onlar yönlendirecek dediler bana
Semiha_ Gzm23 Ben perinatolojiye alıp gitmiştim direkt ertesi günde kendi doktoruma sonucunu göstermiştim ama benim ikiside özel doktordu devlette nasıl işliyor durumlar bilmiyorum
Gzm23 Semiha_ canım devlette önce Gebe polikliniğine alın diyorlar çok saçma doktorum detaylı ultrason cihazı yok diye başka yerde baktır ama perinatolojiye al dedi off saçmalık kime uyayım Ben devlet sorumsuz yaaa
Anne_N Gzm23 benim doktorum yapıyor detaylıyı da. Kendi bu zamanı uygun görüp çağırdı. Siz ayrı bir yere gidiyorsanız bekleyin biraz daha
Gzm23 Anne_N Aaa demek ki sizi ileride ondan sorun etmemiş olabilir Ben her şekilde gideceğim o hafta üçlü test yaptırmadım daha birde cinsiyeti bebek göster medi belki gösterir eğer doktor erken derse detaylı için başa bir zamnaa yine alırım randevu
Anne_N Gzm23 beni hep kendi takip ettiği için böyle belki de. Benim testler tamam. Fetal dna yaptırdım. Cinsiyet 14+0da söyledi doktorum. Yaptığımız testte de cinsiyet söylendi ayrıca. İnşallah hepimiz için herşey yolundadır