Feyzacelikcan Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim 7+4 deyiz kalp atışına baktık bebeğin doktor çok az attiğini söyledi normalde 120-150 olmasi gerekirken 75 atiyormuş. Genelde bu tür vakalar sonuç vermez düşük olur dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Sermec27 Feyzacelikcan ben yaşamıştım ama 6. Haftalarda yaşamıştım kalp atışı düşük az demişlerdi oğlum doğdu 5 bucuk aylık bile oldu Allah’tan ümit kesilmez inşallah hayırlı haberler alırsın
glsm_kr8383 Feyzacelikcan Başka doktora da görün bence. Bende ilk zamanlar gittiğimde kalp atışı çok az ve yavaş geldi hatta korktum sordum doktora. Daha çok küçük dedi ondan böyle atıyo dedi. Içini ferah tut canım düşük riskin fln da varsa önlemeye çalışsın doktorlar öyle baştan salma yapmasınlar yok yaşamaz bilmem ne annenin psikolojisini nasıl da kötü etkiliyor bazı acımasız doktorlar. Allah ın izniyle hiç bir şey olmaz başka doktora görünün mutlaka 💕
Feyzacelikcan glsm_kr8383 Evet bayağı moralim bozuldu ama Allahtan ümit kesilmez pazartesi özele gidip tekrar kontrol ettircem.
Ezginur35 Feyzacelikcan doktorlar en kötü ihtimali söylemek zorundadır ama en önemlisi Ol deyince Olduran Allah cc var ona sığınıyoruz her şey için.. güzel düşünelim güzel olsun 🌸
Esramertt Feyzacelikcan ben de yaşadım canım bı doktor öyle demişti doktorumu değiştirmiştim hiç bişey olmaz daha çok küçük normal düzensiz atabilir demişti çok şükür hiç sorun olmadı. Sen de bı başka doktora daha görün bence
Halimee1634 Feyzacelikcan ayni sey benimde başıma geldi cuma günü muayenede karından duyamadi 6+2ydik vajinalden duydu ama çok zayıf dedi yarın tekrar gideceğim ve korkuyorum 😒
seon90 Feyzacelikcan cnm çok stres yapma ama bol bol dinlen.yorma kendini.bazen cihazlar hata verebiliyor