Seda_58 Busenaz15 Busenaz15 14 haftalıkken bana %100 erkek demişti 20haftalujjen gittim o zaman da %100 kız dedi
Miniqimm160821 Busenaz15 Benimde öyle valla erkek olanlar öğrendi bana sorup durdular 18.haftamda öğrendim valla şaka gibi geliyor bazen şanslıyım ama kalbimden hep kız geçiyordu eşimde kız babası olmayı çok istiyordu şükürler olsun Rabbime 🤲🏻🤗🐣
Miniqimm160821 Busenaz15 Şimdiden hayırlı haberlerle gel inşallah öğrenirsin bitter çikolata ye tavsiye ederim doktora girmeden 5 dk önce felan 2 dilim yedim öğrendim 🤗
Afynl_03 Busenaz15 oğlumu bende 10 haftalık iken öğrendim özel hastanede kızıma hamileyim şuam 19 haftada zorla göre bildiler cihazın kalitelisi ve bebeğin pozisyonuna bağlı bence
Busenaz15 Miniqimm160821 Valla bilsem yerdim çünkü göstermedi baya uğraştı doktor sadece olduğu yerde zıpladı 🤭😃
Busenaz15 Leylasiva21 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇🥰😘 öğrenme darısı bize olsun😃
Miniqimm160821 Busenaz15 O zaman bidaha ki gidişinde ye inşallah o zaman gösterir kendini yaramazlar kendilerini saklamayı nasıl seviyorlar 🤣🤗