Busenaz15 Kızlar ben 10 haftaliktim rahatsızlandim acile gitmiştim acildeki doktor oğlun olucak demişti sizce o haftalarda cinsiyet belli olurmu🤭😇 salı günü 12 haftalık olucaz ikili teste gircem sizce o zaman öğrenebilirmiyim cinsiyeti 🙈
asdfg3 Busenaz15 11.haftada yüzde 80 kız dedi 14.haftada netlestirdi kız dedi şuan hala 14.haftadayim ☺
Sermec27 Busenaz15 bence 10 hafta için erken tahmin yapılması benim ilk oğlumda 12+3 te erkeğe benziyor demişti 16 da erkek oldugu kesinleşti ikinci oğlumda 13 te kıza benziyor demişti doktorm 17 de erkek olduğu kesinleşti 🥰
Busenaz15 RaYaRY kız erkek farketmez sağlıklı olsun yeter ama kendime engel olamıyorum kıyafet almamak için direniyorum resmen🤭😃
asdfg3 Busenaz15 ya bize tahmini mi soylimmi dedi bizde dayanamadik soyleyin dedik. Yuzde 80 deyince kiz aklimiza girmisti artik heyecanı kalmamisti yuzde 50 falan des3 neysede😂😂
Elanurgvn61 Busenaz15 Bende oyle biliyordum doktoruma dedim kızmi acaba dedim doktorum benden önce 4 cinsiyet bakmış 4 ü de kız bebekmiş hemen göstermiş 🤣🤣
Beyazguvercin2 Busenaz15 az çok tahmin edebilir kuzum ama kesin söyleyemez cihazının iyi olma durumuna ve doktorun deneyimine bakar
Beyazguvercin2 Busenaz15 12+2 de öğrendim ama bugün 13+2 bacak arasını kapatmış😂doktor bekleyelim dedi netleştirmedi yani