Burcuoztrkk Allahım ne lanet bir hap allahtan 6 tane kaldı kesin ondan oluyo 10 gibi aldım aksam 1 de normal uyudum salak salak halisyinosyanlar eve hırsız girdi sanıyorum cam açık camda biri var sanıp uyanıyorum çarpıntım tutuyor uyanıyprum korlup dahada uyumam sabahı alıyor bune böyle ya uyku yapcak dedi allahtan bana böyle belirti yaptı böyle yaşayan varmı
deniz2019 Burcuoztrkk maalesef aynı dertten suan uyanığım ancak hapı bırakamam bebeğim için ilaç çok güçlüymüş çünkü Bebişler için sabredeceğiz 🙏🏻
EzgiKizilates Burcuoztrkk ben de alttan alıyorum maalesef bu ilaç böyle. Bakalım bu kadar hormonu bırakınca nasıl olacak
Nickimyokkibenim Ben de bulantı baş dönmesi yapıyor aldığım gün bitmiyor nefret ettim bende iyice ben alttan aldığım halde böyle ağızdan alsam nasıl olacak bilmiyorum sen de ağızdan alıyorsan fitil gibi vajinal koy canım yan etkilerini en aza indirirsin
Ozlemocekk @Burcuoztrkk canım ağız yoluyla yan etki yapıyosa doktoruna sorup vajinal yoldan kullanabilirsin ben öyle hiçbir etkisini görmedim