Nurtendurmazz Kızlar merhaba Pendik’te Adatıp hastanesi Tuğba Tarhan hanımda 5 aydır takipliyim ama bugün randevu almak için aradığımda doktor hanımın hastaneden ayrıldığını öğrendim hangi hastaneye geçtiğini bilen var mı bi iletişim numarası vs
Selinimsi Nurtendurmazz merhaba bende 38haftalik hamileyim bu zamana kadar Tuğba hanıma takibliydim kendisi hastaneden zorunlu görev icin ayrılıyor 1 yıl kadar devlette tüp bebek eğitimleriyle ilgilenecek ve bu sürede herhangi bir doğuma girmesi yasakmis kurallar gereği .. 30 kasim son görev günü bilginiz olsun
Tebrug Nurtendurmazz Merhaba canm bende Tuğba hanımın takıplı hastasıyım. Maalesef gıdecegını söyledi. 35.haftam bitti ortada kalmıs gıbi hissettim :( Aysel Hanıma gitmeye başladım ilgili bir bayan umarım memnun kalırım
asdfg3 Nurtendurmazz eger sifaya gecityse bilgi verir misiniz adatipa butcem yetmediği için sifaya doktor gelmesini bekliyorum 🙏
Nurtendurmazz asdfg3 merhaba ben bugün hastaneyle görüştüm Tuğba hanım şifaya geçmemiş hatta şifa hastanesindeki doktor Nihan hanım adatıpa geçicekmiş 13ünde
asdfg3 Ebruuuusalman bu arada ben nazli ikili test icin konusmustuk burdan ☺ burcak hanımda adatip a gidiyor malesef 😒
Ebruuuusalman asdfg3 aa ismin degismis.taniyamadm aa odami.gidiyormus ee acaba kim gelcek bi tek erkek doktor kalio galiba
asdfg3 Ebruuuusalman biri arayip öğrenmiş sifaya kadin doktor gelmiyormus malesef erkek gelicekmis yine
asdfg3 Nurtendurmazz evet nihan hanim da burcam hanim da adatip a geciyor ama fiyatlari bana cok geliyor malesef.. tesekkur ederim🙏
Ebruuuusalman asdfg3 aa hadi ya ama cok sacma degilmi sonucta her hamile.bayan erkege gtmek istemeyebilir bi bayan olmali
elifglgl Merhaba ben 2 hafta önce görüştüm Tuğba hanım devlet tarafından zorunlu tüp bebek merkezinde görevlendirildiğini 6 ay -1 yıl kadar ki süre içinde de görevinden ötürü hasta muayene ,dogum,nöbet vs durumların yasak olduğu belirtti
Nurtendurmazz Selinimsi merhaba evet asistanıyla görüşüp bilgi aldım hastalarını Nihan hanıma yönlendiriyormuş bende öyle yapıcam bakalım
Nurtendurmazz Tebrug evet bende 5 aydır Tuğba hanımda takipliydim çok üzüldüm ama herhangi başka bir hastanede devam etmeyecekmiş onun yerine gelicek olan Nihan hanımın adını çok duymuştum tavsiye ediliyordu ama ben hiç görüşmedim ilk defa deneyeceğim yani
asdfg3 Tebrug nihan ozdemir den cok memnunum kesinlikle gitmelisiniz.. kendisinin instagram sayfasi var bakabilirsiniz ☺