ilkheyacanim1 Instagram da Bebeqon sitesinden alışveriş yapan arkadaşlarim var mı nasıl geldi siparişleriniz isimli hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyorum da
Nurr122 ilkheyacanim1 ben değil ama kuzenim bı kaç hafta önce yaptırdı beğendi hafif bı soğukluk var ama çok değil bende yaptircam ordan canım ismine karar verince
cahillesohbetikestim ilkheyacanim1 bende düşünüyorum beğendim modelini sadece sipariş vermek kaldı 🤣🥰
Sultann1603 ilkheyacanim1 bende ordan yaptırdım kumaşı flan çok güzel yumuşacık ama yıkandıktan snra biraz rengi soldu gbi oldu elde yıkanması dha iyi olurmuş yani tozu gitcek kadar suya basıp çıkarılsa yeter
ilkheyacanim1 Nurr122 Anladım canım teşekkür ederim güvenilir yani dimi kapıda ödemeleri de yok emin olamamıştım bende
ilkheyacanim1 cahillesohbetikestim O zaman bilindik bir site bende emin olamadım kapıda ödeme olmayınca nasıl bir şey vereceksiniz siz cinsiyetiniz ne🥰
cahillesohbetikestim ilkheyacanim1 Alparslanımız gelecek inşallah buna karar verdim 10 lu çok kullanılmıyor diye 5 li istedim 🥰
ilkheyacanim1 cahillesohbetikestim ya çok güzel ismiyle de uyumlu inşallah sağlıkla içinde de görmeyi nasip eylesin Rabb’im 🥰
AysenurPervan  ben memnun kaldım güvenilirliği konusunda bir sıkıntı da yaşamadım hatta isimde hata olmuştu hemen ilgilenip düzelttiler. Sadece bir iki parçası yıkandıktan sonra soldu gibi geldi ama çok üzerine durmadım bana da öyle gelmiş olabilir
ilkheyacanim1 AysenurPervan AysenurPervan Buda çok güzelmiş Teşekkür ederim canım tamamdr o zaman bende verdim siparişimi 💜
ilkheyacanim1 Haticeklc34 Anladım canım iyiki sordum sizlerle içim daha rahat oldu bende verdim bakalım siparişimi
Sultann1603 ilkheyacanim1 Aynn bide tersten yıka dediğim gbi tozu gitcek kadar yıkansa yeter makinada soluyo