Sekerhamuru09 Kızlar 39 haftalık olduk bugün karnımın etlerini cekiyolar gibi bi ağrı var ama bele vurmuyo sadece karnimda alt kısımlarda.. Ne ki bu ? Yarın kontrolüm var dayanabilirim ama merak ettim böyle olan var mı?
Sibelbilen Sekerhamuru09 Bende 39+1im aynı karın agrım kasıklarımda falan pozisyon değiştirince ya da yürüyüş yapınca geçiyor yalancı kasilmalar diyolar genelde vücüt doğuma hazırlanıyormus
mavi_kus Sekerhamuru09 38+5 1 cm açıklık var çatı muayenesinden sonra az bi lekelenme oldu. Ara ara belime kasıklarıma ağrı geliyor ama çok hafif
Kbra27m Sekerhamuru09 benimde canım çok hafiften bel ve karnımın alt taraflarında oluyo hemen geçiyor ama rahatsız etmiyor daha bugün 39 haftaligim kontrole gittiğimde sancin başlamış dedi ilerlerse gel dedi
Pretty_mommy Bende 38+1 deyim benim de alt kasiklarımda ağrı oluyor belimde agri yok ara sira karın sertleşmesi de var ama doğum sancısı olduğunu zannetmiyorum ben 🤷🏻♀️
Sekerhamuru09 Pretty_mommy bende daha doğuma bağlamıyorum bi hafta da geriden geliyoruz keşke doğursam ama sanmıyorum bele vuran bi ağrı yok düzenli de değil sadece et kırığı olmuş gibi😀 sizde sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallah ne zormuş anne olmak 😊🌸
Pretty_mommy Sekerhamuru09 gerçekten zormus insan kendinden önce evladını düşünüyor, bekleyen bütün anneler sagsaglim bebeklerini kucaklarına alsınlar inşallah.😊
Sibelbilen tgba715 Evet kanala girmiş 3 gün önce öğrendim ama alttan muayne yapılmadı pazartesi tekrar kontrolum var🤷
Kbra27m tgba715 geçen hafta yoktu canim sancılarım çok az bı sekkilde oluyor rahatsız bile etmiyor yani