Buseylcn Kızlar el havlularınızı hangi derecede nasıl yıkıyorsunuz , benimkiler çok sertleşti. Yumuş yumuş havlular için Öneriniz var mı 😇
DidemGuney Buseylcn var canim var bende yeni ogrendim ayni yeni aldigim gibi oldu.. vernel yerine beyaz sirke koyuyorum ..
Zehra9616 Buseylcn asko neden atasin cok eskiyse ayak havlusu yap ayrica sert havlu daha iyi su ceker
Melistosum Buseylcn Ben sert havlu daha çok severim daha iyi suyu emiyor elllerimi sildihimde beni tatmin ediyor yumuşak olanlar eldeki suyu iyi almıyor bence
PrensesFiona Buseylcn amaan ne utancan kız temizse yeter işte. Bütün havluların yapısı öyle yıkanınca sertleşiyor.
MinikMucizeninAnnesi Bende yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanıyorum gayet yumuşak oluyor 🥰 Hemde daha temiz olduğunu hissediyorum🥰
Zehra9616 Buseylcn ahahahahah 8 senedir hic degistirmedim her ay hablu almak zorunda kalirdim ozaman 😂
Buseylcn PrensesFiona sadece bende öyle değilse sıkıntı değil zaten benim beceremediğim bişeyler var sanmıştım 🤷♀️
Melistosum PrensesFiona şimdi post sahibi dememiş olsaydı şu zamanlik hayatım boyunca hiç kimsenin evindeki havlu sert mi yumuşak mi diklat etmezdim 😀 bundan sonra ister istemez bı bakicam hahahah off beynime gereksiz bişey girdi 😀