Umutduru Adensu_ erken gebelik testinde çıkar hatta benim 5 gun kala normal kaset testte kopkoyu bişekilde çikmişti.
Adensu_ Bebek9 yok canim bazilarinda hic cikmiyormus bendede cikmadi malesef ama belirtilerim var en guveniliri kanmis
Deletedmom_29 Adensu_ idrar testinizdd mi hiç çıkmadı benimde 3 gün geçti reglım test yaptım ama negatif çıktı
Adensu_ Umutduru dogrudur canim herkes farkli forumdaki kizlarda 12. Gun geciken var testlerde cikmamis ama kanda cikmis
Adensu_ Deletedmom_29 malesef cikmadi canim belki bugun cikar ama idrar testi yapmadim 2 gun once negatifti
Tezcansadulla Adensu_ cnm 28 kasim beklenen adet tarihim 25 test yaptm silik cizgi 26 tekrar yaptm pozitif hamileligi yakaladim hafif kasik agrisi bas agrisi uykulu hallerim vardi tek belirtim bu insallah saglikli bir sekilde ilerler 🥰
Imasleeper Adensu_ benim regl olmam gereken günün 3.gününde 23 tü eğer olmam gereken günden 4 gün evvel felan yapsam çıkmazdı bence 😦 en güvenilir geçmesini beklemek hayal kırıklığına uğramamak açısından da öyle