Aleynasenturk Hamilelikte tiroid problemi yaşayan oldu mu doktorum bugun bana tiroidlerimin yüksek oldugunu söyledi
mom3516 Aleynasenturk değeriniz kaç acaba? Benim normalde de tiroidim var hamilelikte yükseliyor bazen ama ilaç kullanıyorum zaten senelerdir
Yaren22 Aleynasenturk bende de var troid yüksekliği dahiliye ile görüşüp bastan beri ilaç kullanıyorum öylelikle düştü doğum sonuna kadar kullanmaya devam edeceğim mutlaka dahiliye ile görüşün
Kubraaa- Aleynasenturk endokrin doktoruna gidebilirsin hiç dahiliyeyle zaman kaybetme . Benimde yüksekti hatta bugün kontrolüm vardı. Ayda bir kontrole gidiyorsun şu an olması gereken düzeyde çok şükür 🙏
ozgese-s Bende de var canım yüksek ilaç kullanıyorum 7.haftadan beri şimdi 26.haftadayım gebelik sonuna kadar devam edicem ☺️
Sedacyln Aleynasenturk bende hamile olduğumu öğrendikten sonra testte yüksek çıktı ilaç kullanıyorum canım sürekli 75mg’lık bi problem yaratmıyo ama
karakiz1 Aleynasenturk ihmal etmeyin gebelikte cok onemli ilaci var sabahlari ac karnina aliyosunuz her ay olcturceksiniz onuda allah korusun düsüge bile sebeb olabilir