SnmGknErtng Arkadaşlar 29.haftam bitti eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için iğne vurulmam gerekiyor fakat hiçbir yerde bulamıyoruz ,İzmir’de yaşıyorum bana yardımcı olacak birisi varmı iğneyi bulmam konusunda ?
Pisicik SnmGknErtng Özellerde iğneyi size aldırıyorlar devlet hastanesine gidin canım hemen tahlil yapıp sonuçlardan sonra iğneni orada yapıyorlar. Özelde muayene olmama rağmen bu dertlerle uğraşmak istemediğim için iğnemi bende devlette yaptırdım 🤷🏼♀️
Yeniiannecikk SnmGknErtng bizde de uyuşmazlık var ama.ben son zamanlarda oda yaparken yorulunca baraket etmedi ertesi gün öyle yapıldı bide doğumdan sonra yapilmisti
Melos12 SnmGknErtng canım devlet hastaneleri vuruyor dıye biliyorum 28. Haftada İstanbul’da yaşıyorum bende genelde buralardan ücretli uygun fıyata alıp özelde yaptırıyorum direk özelde yaptırınca biraz pahalı oluyor ama durumun iyiyse özel hastanede de yaptırabılırsın 500 600 TL civarı
nlycltk SnmGknErtng merhaba bişey soracaktım benim kan a rh+ eşimin a rh - kan uyuşmazlığı oluyor mu bizde ?
SelinDere Bizimde kan uyuşmazlığımız var canım ama ilk doğumumda hiç iğne olmadım doğurduktan sonra vurdular şimdi tekrar hamileyim ve iğne falan gene olmadım doğumdan sonra olucak yine
Gulak SelinDere kan uyusmazligi nasil oluyor canim mesela benim a rh pozitif esimin ab rh negatif var midir sizde nasil
feyza1997 Pisicik hangi bölümden ravdevu almamız gerekiyor acaba benim de az kaldı iğne olmam gerekiyor da 😊
Pisicik SnmGknErtng Aa cidden mi ? Ama çok saçma başka hastaneye baktınız mı haftanız geçmeden yaptırmalısınz
Pisicik SnmGknErtng yani en son ihtimal eczaneden alıp yaptıracaksnız hastanelerde nasıl olmaz ya ne kadar saçma 🤷🏼♀️😔
Pisicik feyza1997 Kadın hastalıkları ben gebe takibi yapan herhangi bi doktordan almıştım randevu kadın doğum hastanesi varsa daha iyi olur tabi
SnmGknErtng feyza1997 randevuya gerek yok doktorunuzdan rapor alıyorsunuz reçete numarası falan oluyor raporda onunla gidip belli hastanelerden alıyorsunuz yüzdesini verip yada benim gibi alamıyorsunuz😏
Enesinannesiyim nlycltk benim bildiğim kadin negatif erkek pozitif olunca uyusmazlik oluyor ama yine de yanlış yönlendirmek istemem tabi bı doktora görünmen senin için daha faydalı olur
Enesinannesiyim SnmGknErtng Bizde de kan uyuşmazlığı var normalde kontrollerimi özelde olurum 31.haftama girdim iğne vurulmam gerekiyordu eczanelerde bulamadım özelde de 500 küsür dendi tahlillerimi özelde yaptırdım bana devlete gidip bu sonuçları gösterirsen hemen yaparlar dedi devlete gittim kadın doğumcuya onu kabul etmedi kendileri tekrar kan tahlili yaptılar sonuca göre de hemen ignemi yazıp beni doğumhaneye gönderdiler orda o kağıdı gosterince iğneyi kendileri getirip ücretsiz yaptılar
nlycltk Enesinannesiyim anladım soruma zaten yarın eşim bilmiyordu da kan grubunu cuma vermişti kan bugün baktık öle olunca bi sorayım dedim teşekkür ederim gene de 🤗
SelinDere Bizdede eşim pozitif ben negatifim doktorum bununla ilgili kan testi istedi ama iğneye gerek görmedi doğum snrası olucam iğneyi