Umudayolculuk36 Hanınlar merhaba internette görüyorum fnish kalsik tableti ikiye bölüp kullanan var mı bir kaç kişiden duyuyorum yıllardır yapıyorum diyor sizler yapıyor musunuz gerçekten işe yarıyor mu temiz oluyor mu
Selin12- Umudayolculuk36 canım ben evleneli 8 yıl oldu ben her seferinde yapıyorum iki ye bölüyorum gayette güzel oluyor çok yağlı tencere filan koyuyorsa o zamn bütün atıyorum
midekoruyucu Umudayolculuk36 ben de öyle yapıyorum çünkü mutlaka bulaşıklarımı ıslak süngerle iyice temizleyip öyle atıyorum makineye. Tencere ve yağlı bişey kesinlikle atmıyorum. Bulaşıklarım tertemiz çıkıyor makineden. Tencere filan atmadığım için makine çabuk da dolmuyor 3 günde 1 makine açıyorum geçen sene aldığım 90lı tablet daha geçen ay bitti rahat 14 ay kullandım yani 😁
Selin12- Umudayolculuk36 canım ben aslında indirimde buldukça finish alıyorum bazende pril kullanıyorum bur kesme şekli yok ortadan ikiye bölüp koyuyorum
midekoruyucu Umudayolculuk36 kim diyo onu 😁 onlara ne 😁 su ziyanı olmasın diye öyle diyolar, ben pisliğini süngerle siliyorum su harcamıyorum ki, makinede yüksek ısıda iyice temizlensin diye atıyorum yoksa elde yıkamak daha hoşuma gidiyo 😅