Hacersoy Kızlar benim aklıma sıcak duş ,hurma, tarçın bunlar başka fikri olanlar var mı ? 39 dayım gerçek sancımın gelmesini bekliyorum 41 ci haftaya kadar hızlandırılmış sancı fikirleri alabilirmiyim?😁
Elika0 Hacersoy merdiven in çık bol yürüyüş yap ☺️ Etki eder mi bilmiyorum ama buradan okuduklarım :)
aybkaslan Hacersoy ilişkiye girebilirsiniz, göğüs uçlarınızla sıcak duş altında 10-15 dk dairesel hareketlerle oynayabilirsiniz bunları bana ebe söylemişti ☺️
Mervenurns Hacersoy ben de durayım burda ben de 39a girdim bugün. Pilates topunda zıplıyorum hareketler yapıyorum yürüyüş yapıyorum evde yürüyorum ama tık yok 😂
Hacersoy Busrayuksell çubuk çayda iyi olur ama doktorunuza sorun sizde denerseniz bana doktorum önerdi herkeste farklı etki etmez iyi gelebilir kötüde doktora danışmakta fayda var.
Fehime16 Hacersoy bende aynıyım canım kaldı 7gunum ama sancı tık etmiyor açılman varmı peki bende acilmada var
Fehime16 Hacersoy ben bol bol squat tarzı yapıyoruz ya tam açarak hep öyle yaptım her anında yemek yaparken bulaşık makinası yerleştirirken çamaşır atarken bacaklarımı hep açtırdım canım şuanda 3bucuk gibi acilmam var
Plncnr-dnsn Hacersoy bende kendi sancımı bekliyorum aksi halde pazartesi günü suni sancı ile doğumu başlatcak doktor 5 cm açıklığım var
Fehime16 Hacersoy evet canım bide yine etkisi varmıdır fikrim yok ama duşa girdiğimde squat hareketini yaptım 5defa okdar inşallah güzel hayırlı haberlerini alırız canım🤲🏻
Plncnr-dnsn Hacersoy benim 33 haftalıkken 2 cm açıklığım vardı zaten erken doğum riskim vardı çok şükür bugünlere geldik 37 den sonra düzenli olarak olmasa da pilates topunda zıpladım bide hurma yedim bariz bişi yapmadım açıkçası riskim olduğu için çoğunlukla yattım zaten bide bu son zamanlarda çok halsizim ve uyku hali var sürekli