Kucukmucize Anneler malum trendyoldan indirim var.Baby turco bez nasıl kullananlar yardımcı olabilir mi?Islak mendilinde parfüm var yazıyor parfümsüzü var mı
Dyg61 Kucukmucize ikisini de kullanıyorum memnunum bezi kuru tutuyo emici özelliği güzel ıslak mendili de güzel ben altını değiştirirken yıkamayı tercih ediyorum ama sleepy e göre daha iyi
Merve_KOPUK Kucukmucize bebek bezini bende aldm denemek icin bi onceki trendyol indiriminden henüz kullanmak nasip olmadi dogumu bekliyoruz ama yorumlari iyiydi ve icerigi temiz oldugu icin tercih ettim
zeeynepp19 Kucukmucize bende baby turco e bebekten aldım 80 adet1 numara 45 tl iki adet aldım kullanmaya çok var ama 😀
bgymuk Kucukmucize bende bi önceki indirimden almıştım 210 lu 1 paket yeni doğan 2 paket 2 numara şeklinde ama daha doğumumuza var 🥰 vegan ve hayvanlar üzerinde deney yapmaması sayesinde tercih ettim ben
Dyg61 Kucukmucize suan 3 buçuk aylık 2 numara küçük oluyo 3 numara biraz büyük oluyo ama daha iyi biraz küçük gibi bedeni molfix de vardı bende ona göre bir tık küçük