rabiaegilmez Doktorum Tepecik devlet hastanesinde ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Ama direkt perinatolojiye randevu alamıyorum. Kadın doğuma randevu aldığımda aynı gün perinatolojiye gidebiliyor muyum? Tirede oturuyorum aynı gün çektirebilirsem çok iyi olacak. Orada detaylı çektiren arkadaşlar var mı?
piinaarr rabiaegilmez merhaba önce doktor kontrolü oluyorsunuz size yeşil alan açılıyor öyle randevu alıyorsunuz perinetolojiye ama ben beklerken birisi doktora rica etmişti aynı gün yaptırmıştı uzaktan geldiğinizi söylerseniz yardımcı olurlar bence doktor seçme sansınız olursa da detaylı için Halil Gürsoy Pala çok iyiydi ben çok memnun kaldım bilginiz olsun
Crn_32 rabiaegilmez tirede hangi doktora bakınıyorsun canım özel de cektirme imkanın varsa Ödemiş üç eylül tıp merkezini önerim adil elmas var orda nete numaraları olcak bi ara sor detaylı icin ben başta bilmiyordum torbalı tınaztepe de detaylı yaptırdım istedigim gibi net resim cıkmadı gerci bebek göstermese de bazen net cıkmıyor detaylıya gitcegin zaman tatlı çikolata tarzı bişeyler ye bebek haraketlensin
Gamze_yildirim piinaarr Evet o doktor çok iyi de o içerde karnına ultrosonda bakan doktorunu hiç beğenmedjm ben ya karnıma bastıra bastıra muayne etti moraricak zannetmiştim kontrolüm vardi gitmedim doktoruma söyledim gitmene gerek yok dedi
Zynpduru Detayli ultrason mu yoksa tarama testlerimi yani tepecik detayli ultrason cekmiyor ben orda muayne oluyorum ozele yonlendiriyor direk anlasmali cunku alsancak emar da 400 tl aliyor ama cok onceden cekiyordu simdi pandemi dolayisiyla uzun surdugu icin detayli ultrason cekmiyorlar ama tarama tesli ikili bakiyor uclu de bakiyor ama 5 aylikta olan detayli ultrasona kesinlikle bakmiyor canim
Zynpduru Benim ikili taramam orda oldu ikili taramam normal ciktigi icin uclu ve dortlu taramaya gerek duymadi sadece detayli ultrasona bakilmasi getektigini soyledi oda artik devletlerde bakilmiyormus direk anlasmali oldugu yeri soyledi
rabiaegilmez Cuma günü doktorum tepecik devlet hastanesine detaylı ultrasona yönlendirdi, hastaneyi aradığımda ise burada detaylı ultrason çekilmiyor diyip kapattılar🤦🏻♀️ Muhtemelen özelde çektireceğim 🤷🏻♀️ Teşekkür ediyorum cevaplarınız içinnn 🥰
rabiaegilmez Crn_32 Devlet hastanesinde Dilek hanıma gittim hep. Ama sanırım doğumu özelde yapacağım için doktor değişeceğim. Siz de tirede misiniz 🥰
Crn_32 rabiaegilmez evet canım bende tiredeyim benim başka hasteneye gitme imkanım olmadıgı için devlet hastanesinde dogurcam bebegin kafası cok aşagıdaymış suyum geldimi hemen hasteneye gitmem gerekmiş ama senin imkanın varsa özel de dogum düşünürüm daha ilgili alakalı oluyorlar çünkü inşallah sağsalim bebişleri kucagımıza alırız 🌸😘
rabiaegilmez Cotanakk Öyleymiş 🤷🏻♀️ Buraya yazdıktan sonra telefonla hastaneye ulaştım, yapmıyoruz dediler. Mecburuz özellere artık 😊