burcaktufenk EsraAcar78 Çilekten baby cotton büyüyen karyolalı takım aldım istediğiniz parçayı çıkartıp ekletebiliyorsunuz satın alırken
Annesininbalii burcaktufenk Bende büyüyen beşik almayı düşünüyorum ama 65*120cm büyümeden önceki hali , acaba eni küçük mü diye düşünüyorum
Kubrabasar Ozlem2206 mağazasından gidip alabilirsiniz internete göre daha uygun oluyor fiyatları Kadir has avm de var elele baby🌸
Ozlem2206 Nazlimom evet ya hergün bakıyorum inşallah doğurmadan önce alabilirim daha 3 buçuk ayımız var 😄
gencanneyim EsraAcar78 biz heyner 7in1 aldık. Daha kullanmadık ama ben çok memnun kaldım. 7 şekle girebiliyor. 10 yaşına dek kullanabiliyorsunuz😊
HollyMolly EsraAcar78 baya karyola gibi duruyor açıkçası. Kayınvalidem falan çok beğendi açıkçası. Kumaşı vs çok iyi keten zaten.
burcaktufenk EsraAcar78 tavsiye ederim yıllar boyu tek bir takımla büyür fikriyle aldık anne yanı modeli aldım sallanabilen sabit modeli de mevcut
CS0932 EsraAcar78 büyüyen karyolaları önermiyorum. Yeğenim için caploonba’dan öyle bir takım almıştı ablam. Yandaki çekmeceyi indirim büyüttüğünde yatak ahşap kasayla bir hizada kalıyor. Evet çok büyüyor. Uzun süre kullanılır ama hiç konforlu değil. Döndükce sağa sola ahşap kısımlar rahatsız ediyor.
omerim32 EsraAcar78 elele madre anne yanı prk yatak aldım cok memnunum kalıtelı nasıp olursa bebegım dogdugunda ınsallah begenırız
belis_4 EsraAcar78 https://resimyukle.io/r/imGOhGA4ZB şöyle birşey almak istiyorum anne yanı. Odasi da hazır mobilyası alındı ama kararsız kaldım. Kullanışsız mi olur bu
Mavihande belis_4 bunlar çok kullanışsız diye biliyorum bebek çok kısa süre yatıyor o da orada uyursa
PrensesFiona EsraAcar78 prego miami anne yanı park yatak aldım. Henüz kullanmadık ama oldukça kullanışlı gözüküyor.
Kendineanne Ben anne yanı olarak kiwi zoody modelini aldım portatif olması büyük avantaj bir de bebek odası aldım kanz büyüyebilenden
[silindi] Odasına çilek mobilya mocha marka beyaz beşik 70*110 ölçüleri, bebeğimiz büyüyünce yatak da büyüyebilecek 160a kadar, yatak odamızada park yatak aldık anne yanı olanlardan hem ailelerimizin yanına giderken de onu götüreceğiz
Deletedmom_33 EsraAcar78 Elele madre anne yani aldık biz. Henüz kullanmadım ama kurup kaldırdım kumaşı, özellikleri vs benim için yeterli. Tek sıkıntı kapıdan geçmiyor büyük 70×110 ölçüsü. Kullanılacak odaya kurmak gerekiyor
CS0932 EsraAcar78 aslında çok yer kaplamıyor. Genç odası gibi oluyor. Komodin gibi çekmeceyi indiriyorsunuz. Ama ciddi anlamda rahatsız. Ablamın oğlu 10 yaşına girdi. Çocuğa gidip yeniden standart bildiğimiz bazalı yatak aldılar. Arada gittiğimde ben yatıyordum yatağında. 165 boyum. Sabaha kadar 10 kere uyanıyordum. Çocuk da öyle. Geceleri kalkıp annesinin yanına geliyordu yazık 😅