Pamuguummm Her gün çikolata yemeden rahat edemiyorum ve sürekli olarak tatlı bir seyler yeme isteği var. Siz ne durumdasınız kendinizi tutuyor musunuz yoksa benim gibi yiyor musunuz 🤭 Sağlıksız biliyorum ama yediğim anlar öyle bir mutluluk geliyor ki😄
Elfidaa Pamuguummm kendimi tutmam maalesef mümkün olmuyo yemeden rahat edemiyorum 😊kendini ytutabilene gerçekten helal olsun
filizefsa Pamuguummm galiba erkek bi bebiş gelecek bende oğlumda öyleydim başucumda kavanoz çşkolata dururdu gece uykudan uyanıp biraz yer tekrar yatardım
Zehraspl Pamuguummm valla ilk 3 ay eksi yeidm simdide surekli cikolata istiyo canim esimde bikti her gun istiyorum daha dun aldim diyo bide aldiginda 1 tanede deil 2 3 tane alir hepsini uerim tutamam kendimi ertesi gun gene isterim dun aldimya ne kadar cok yiyon diyo bana adamda bikti bogazimdan artik yeter diyo🤣🤣
Sibel_l3 Pamuguummm ilk zamanlar sürekli çikolata yiyordum son 4 5 gündür acı biber tursusuna taktım asla da acı yiyemeyen bir insanken😂😂
Pamuguummm Elfidaa Cevremde sağlıklı beslen çikolata yerine sağlıklı seyler ye diyorlar ama bu benim için pek mümkün olmuyor. Moralim bozuluyor onları duyunca da.
filizefsa Pamuguummm bende oğlumda 5-6aydan sonra sürekli tatlı tatlı deli olurdum Rabbim bağışlasın 🤍
Mevaninannesiii Pamuguummm ilk gebeliğimde deliler gibi yiyordum çikolata ve tatlı 🤤 25 kilo alarak doğuma gittim kızim oldu😂 şimdi asla isteğim yok deliler gibi acı ekşi baharatlı şeyler yiyorum
Pamuguummm Mevaninannesiii Esas 6. Aydan sonra alınıyor diyorlar ya korkuyorum fazla alacağım diye. Çünkü sürekli yeme potansiyeli olan biriyim 🤭
ozmus Yaaa benimde çikolata isteğim çok oluyordu. Sağlıklı olsun diye züber yiyorum az az. Tavsiye ederim 😁
ozgese-s Her dakika yiyorum desem abartmış olmam 😂😂😂😂 durmaksızın yiyorum valla benim de erkek sürekli canım tatlı istiyo gece kalkıp çikolata yiyip geri yatıyorum 😂😂😂 26.haftadayım 5 kilo almışım 🤷♀️🤷♀️