Burcubayram Kızlar 4+4 gebeyim ilk öğrendiğimde beta 53.53 idi 2 gün önce kan testini yeniledik ve 389.65 çıktı 3 üncü kan testini yapmaya gerek var mı değerlerim iki katına çıkar mı artık yoksa bir daha kan testi vereyimmi ?
asdfg3 Burcubayram ben bir kere test yaptirdim 3 haftalikken 234 tu tekrar yaptirmadim 5 haftalikken doktora gittim keseyi gördük
Merveonay Burcubayram niye sürekli yaptırıyorsunuz ki ? Ben bir kere yaptırdım 1300 küsür çıktı Bekledim hesaplamama göre 6 haftalık olunacaksa doktora gittim daha önce bir düşük dış gebelik vs bir hikayeniz yoksa yaptırmanızada gerek yok ki dinlenin ağır kaldırmayın bebeğin tutunma aşaması çünkü önemli 6-7 haftalık oluncada ilk muayenenize gidin öncesinde bir şikayet olmazsa tabi daha erken gitseniz kesede bebekte görünmez
deletedmom27371 Burcubayram ben 3 haftalıkken öğrendiğim de 135 çıktı. 2 gün sonra yaptırdım 380 çıktı 1 hafta sonra tekrar yaptırdım 6000 i gecikti bence bir test daha yapın çünkü bazen değerler düşüyor ve kimsayal yada boş gebelik oluyor sizin de daha çok yeni. Ayrıca keseyi bebeği falan da 7. Haftada gördük
Burcubayram asdfg3 ben ilk öğrendiğimde 53.53 dü iki gün sonra tekrar iki katına çıkıyormu diye baktık 389.65 idi şimdi 3 üncü kan testini yapmama gerek var mı acaba kafam karışık
Merveonay Burcubayram Anladım canım o zaman bekleme doktora git folikasit başlar bir görüşmende fayda var
Burcubayram Merveonay gittim zaten ilk kontrole folik asit ve coraspin kullanıyorum aralık 3 ünde gel tekrar dedi kontrol için
deletedmom27371 Burcubayram bence yaptırın mesela 1 hafta sonra yaptırın bir zararı yokki sadece kan alıyorlar. Tabi ki sizin tercihiniz ama 😊
Burcubayram deletedmom27371 doktorum bir daha için gerek yok diyor 2 kere yaptırdık değerler güzel iki katına yükselmişti 3 aralıkta gel kese için dedi😊
deletedmom27371 Burcubayram doktordan doktora da değişebilir canım. İnşallah görebilirsin göremezsen de sakın üzülme ben 7. Haftamda gördüm 😊