Askeryareni Merhaba kızlar 17 haftalık hamileyim eşim uzman çavuş Kıbrıs da görev yapıyor bende eşimleyim orda doğum yapmak istiyorum ailemde İstanbul da yapmamı istiyor daha iyi bakarız falan filan Epilepsi hastalıgım var ama şükür nöbetlerim yok 2 seneyi aşkın nöbet geçirmedim ailemde bundan korkuyor eşimin aileside Türkiye de yapmamı istiyor ama ben eşimin yanında olmak istiyorum kendimi biliyorum rahat edemicem iki taraftada zaten kalabalıgı sevmıyorum alıştım sessizlige napcamı bilmiyorum 🤷♀️
Ceyduygu Askeryareni Benim arkadaşım da epilepsi uzun zamandır nöbet geçirmiyor ama hamileliğin son ayında epilepsi tetiklendi nöbet geçirdi acil doğuma aldılar. Risk almayın bence yanınızda biri olsun. Gebelikte olmasa bile doğumdan sonra uykusuzluk yorgunluk da nöbeti tetikleyebilir
Ozlem2904 Askeryareni bence nerde rahat edeceksen orda kal kendi annenin evi bile olsa kalabalikta cekilmez. Kafaniz rahat olsun
Askeryareni patilibalik şükür yok ama anlamıyorlar napsam netsem korkuyorlar bişe olur die 24 yaşındayım küçük olsam haklılar neyin ne oldunu biliyorum şükür eşimde yardımcı oluyor ama eşiminde aklına giriyorlar burda yapmam için
Mltmsncn Bencede, baktın cok bunaldın dogumdan sonra gidersin Türkiye ye. Bebek 48 saati geçince ucabiliyor nasıl olsaa. Lohusalıkta kalabalık cekilecek gibi degil. Kaldı ki kaç kişi yanında tek kişiye bile yeri geldiğnde tahammül edemediğini yazmıs.
Askeryareni Mltmsncn evet Kıbrısta alıştım sessizlige bide burda yapsam sürekli gelen giden olucak yok teyzem yok yegenlerim kalabalık olcak sürekli kucakta olcak bebek emmek istesede yapamıcam bu sefer uzak kalcak benden 🤦🏻♀️ Gel gör ki anlamıyor kimse
Mltmsncn Askeryareni millet için yaşamayı cidden ben bıraktım. Ne düşündükleri gram umrumda degil. Anladım ki ne kadar sivrilik yaparsan o kadar saygılı oluyorlar. Laf sokmalarına müsaade ble etme bence. Dogumu yapacak olan sensin ve sen ne istersen o olmalı bence.
Askeryareni Ozlem2904 en dogrusu eşimin yanında olmak işte bakalım rahat edemicemi bildim için gelmek istemiyorum