Adakus Sütyen ile ameliyathaneye girebiliyorlarmı? Normal yada sezaryen farketmez yanş bide o süreç nasıl bşy ne giyip ne yapıyorsun ? Takı çıkarmaya gerek var mı bide makyaj yapabiliyormusunuz 😁 doğum yapanlar yada bilenler söyleyebilir mi ?
YazCilegi Adakus ne sütyeni ayol 😂 anadan doğma giriyorsunuz üstünüzde sadece hastane önlüğü. Sezaryende makyaj yapabiliyorsunuz normal doğumda yapabilirseniz ne ala 😅 ojeler çıkıyor
idemParlatan Adakus doğumhaneye sadece onların verdiği kıyafet giyiyorsun içinde hiçbirşey olmuyor çıplak oluyorsun üstünde takı toka ne varsa çıkartıyorlar benim saçımdaki tel toka yüzük kolye herşeyi çıkardılar
Adakus YazCilegi 🤣🤣 Aman yarabbimmm 😁 doğumum normal olacak diyorlar o zaman doğuma 1 hafta kala yada 15 gün kala sürekli maskara ve Kaş kitimi sürmüş şekilde kalacam sürekli 🤣🤣 suratım bembeyaz bşy ile beligin olmasa ruh gibi oluyorum 😁
minibonveannesi Oje yüzük kolye pierrcing varsa hızman falan onlari istemiyorlar terlik al ama parmak arasi olmasin bence ben cok zorlandim cati muayenesine cikarken yatakta uzanirken falan
Adakus minibonveannesi burnumda hızma var yaaa ☹️Onu neden çıkarıyorlar ? Şahsen çıkarmak zorunda kalırsam en çok canım ordan acır vallaaa
Mervecan Bulunduğum şehirde eğer normal Doğum yapacaksan istediğin kıyafetle gidiyorsun. Açılman tamamlandımı alt kısım açık olacak şekilde çatal a alıyorlar seni üstünü örtüyorlar o şekilde Doğum oluyor 😌😌