igvescarim hamisanne_63 çok güzel ben çok beğeniyorum bir bebekte duyup annesine anlamını sormuştum ordan anlamını biliyorum çok hoşuma gitmişti
igvescarim hamisanne_63 Ayum21 valla çok güzel olmuş çünkü bende büyük ihtimalle inanç muhittin koyacam oğlum olursa kayınbabamın adı Muhittin 😂 ama çok alıştım güzel geliyor ❤️
Ayum21 igvescarim Valla bilemiyorum ben hâlâ umut muhittine alışamadım 😂😂😂🤦 herkes umut der zaten ama bilemiyorum
Aynur47 igvescarim benim.kayinbabamin ismi sabahattin oğlum.oldugunda onu koymami istiolardi ama benim kizim.olacak ya ileride oğlum olursa NASIL koycam sabahattin iismini hc blmiom 🙄
Nurrrtkn42 Birce Nur olacak babasının adı Nuri benimki de Nur ilk bebeğimiz babası birce istedi nuru da bizimle aynı olsun diye ekledik🥰
deletedmom87894 Merro sami şehit babasının ismi ondan 2 isim koyacağız ikisinide söylemeyi düşünüyorm
Sulee55 Annenaz kız olsaydı Umay koyacaktık biz de🥰 erkek Milhan ♥️ Rabbim bı kız evlat verirse Umay kesin olcak
Mirket yarenaygk34 bana da 11. Haftada erkeğe yakın dedi şimdi 2 hafta sonra gidecez 16. Haftada bakalım ne dicek
yarenaygk34 Mirket belli olmuyor canım ya benim kız kardeşime de 12. Hafta %90 erkek dedi sonradan kız dediler 16. hafta Sağlıkla gelsinler de kız erkek farketmez