m_seda41 SedanurD haklısın 😊 ben sırf bunun için kendi istegimden feragat ettim , eşimde ısrarcı olduğu isimden vazgeçti ortak sevdamizda buluştuk 😂 🇹🇷
balbebek412 Bebegim00 allah hepimizin evlatlarini saglikla bize bagislasin. Evvela elbetteki saglikli hayirli olmalari. İsim konusunda esimle anlasamiyoruz. Biraz once bile tartistik ☹️
SedanurD m_seda41 ben berat gecesi hamile kaldım o yüzden dedim Berat olacak eşimde dedi bende çok istiyom Yusuf eh oldu Yusuf Berat 😂😂😂😂
Fasulyeninannesi1 m_seda41 Allah allah babam 65 yasinda hicbir sorun yasamadi, dedem vefat edene kadar iki isim kullandi. Ilk defa sizi goruyorum boyle soyleyen
m_seda41 Fasulyeninannesi1 ben zorluk çektim kendi sıkıntımı anlattım çocuğunuz benim gibi isyan etmesin diye…herkesin tabi ki kendi tercihi.Ben okul cagimdan bu yana zorlandigimi anlatmak istedim
2erkekannesiii Görkem Aras düşünüyoruz ilk oğlum Göktuğ Kayra ilk oğlumdan 2 ismin zorluğu olduğunu bildiğim için sadece Görkem de olabilir
Esasaf UmutsuzPolyanna bizde ipek ismini koyacagiz ama yanina koyacagimiz 2. isme bir turlu karar veremedik İpek Nil ya da İpek Duru diyoruz ama hala net degil.Siz ne dusunuyorsunuz?
UmutsuzPolyanna Esasaf abisinin adı İ E li yine E harfiyle başlayan bir isim olsun diye düşündük sadece harfimiz belli ama başka bir şeye de dönüşebilir ama ipek kesin inşallah 😅