Zeynep23 Emzirme sütyeni aldım ama emin olamadım satıcı kadın aklımı karıştırdı son ay göğüs daha büyüyo kullandığının bi numara büyüğünü al dedi bilgili olanlar sizce ??
YamacDemirinAnnesi Zeynep23 benim son 38 günüm 80 kullanıyorum normalde 85 kullanmaya başladım 90 almama gerek yok bence dime kızlar almadım bende 90 olacak kadar büyümez diye düşünüyorum 😂
Sydgrdl YamacDemirinAnnesi yok canım büyümez artık ben çünkü 80 kullanıyordum 90 aldım şimdi 36 dayım büyük geliyor 18 gün sonra doğum var hiç sanmıyorum olacağını 😏
YamacDemirinAnnesi Sydgrdl 90 çok büyük ya bence 85 alırım zaten hamileyken bile büyüyo daha da büyümez herhalde
Sydgrdl Zeynep23 valla canim bilmiyorum ki daha bendende süt gelmiyor geldiğinde olurmu yoksa bebiş emince gelicekmi böylemi kalcak hic kestiremedim valla ben doğuma bi iki gün kala aldıracam yenisini canım artık
Zeynep23 YamacDemirinAnnesi son ay daha süt oluştuğu için büyüyormuş karar veremedim tecrübeli olanlar Yok mu 😒
YamacDemirinAnnesi Zeynep23 bende karar veremedim ama 90’da çok büyük yaaa o kadar olmaz herhalde 🤷🏻♀️