Eylul966 Yardım edin lütfen çok kötü acıyor bebek emdikçe daha da kötü olmaya başladı nasıl yanıyor Garmastan pomad sürüyorum gümüş kapak kullanıyorum ama yine aynı ne zaman geçer 🥲
Selin12- Eylul966 canım kara baş otu var onu kullan birde ayva jeli yap onu sur çok iyi geliyor zeytin yağı da süre bikirsin
Kubragb Eylul966 ayvanın çekirdeklerini suya ıslatıp jel haline gelince onu sürün yada lansinoh krem var onu denedinizmi
lavininannesii Eylul966 emzirmeden önce kendi sütünle ıslat canım emzirdikten sonra da yine ıslat ve mümkünse açıkta bırak kuruyana kadar. Benim göğüslerim öyle iyileşti
Gamzeli_anne_ Eylul966 Ayva cekirdegini suyun icine koy 1 gun beklet jel gibi olcak sür göğsüne yarasını vs hemen geciriyor sürüp bebeginide emzirebilirsin bi zarari yok canım
Merveikratanem Eylul966 lansinoh krem kullandım ama tahin yağı kadar etkili bir şey yok tahinin yüzüne çıkan yağı sür üstüne streç film veya buzdolabı poşeti koy her emzirmeden sonra yarına geçer benim öyle oldu yara çoktu kaniyordu hatta