Selin12- lavininannesii canım 3 sene önce değil adam askerdeyken başlamış tecavüz ve tacizler 3 yıl öncede tekrar olmuş işte ondan da bu kız olmus
tazeannecik1 lavininannesii Evet ya ben anneyi kesinlikle haklı bulmuyorum böyle birşeyin suskunluğu olamaz ya bide her gün o adamı görmek iğrenç midesizler ya
tazeannecik1 Yusuf566 Ya bilmiyorum ama susulmaması gereken bir durum böyle birşey de neden susar bi insan 😕
Yusuf566 tazeannecik1 Çünkü bu ülkede kadın olmak zor sen şunu yapmasaydın olmazdı diye başlarlar cümleye hem eşide inanmiycak biriyse dahada zor Allah yardımcımiz olsun
tazeannecik1 EbrarLinaBebek O kadar haklısınız ki işe gelince herkes din iman diyor ama dinle imanla alakalı birşey yapan kimse yok,Rabbim hidayet versin nedense hep bu kesimlerde böyle şeyler oluyor geliyor yazık günah gerçekten 😟 Allah ıslah etsin kötü zihniyetlie sahip kim varsa
Yusuf566 tazeannecik1 Cunku o kesimlerde kadınlar boşanmak istese yada taciz tecavüz dese kadın kotuleniyo sen iftira atıyon derler olan kadına oluyo
Askiletotomsu melekkizim_00 asılsız mi babası degilmiiymis yani dedesi babası diyorlar yalan haber miymis
belis_4 tazeannecik1 müge anlı internet haberlerine itibar etmeyin, aslı yok dedi. İki gün önce. Konuşamıyorum yayın yasağı var,işin içinde başka seyler var, yıl sonu acıklıycam dedi