tazeannecik1 Bu nasıl birşey ya annesi biyolojik annesi fakat babasıyla dna uyuşmamış ve dedesinin biyolojik babası olduğu ortaya çıkmış hayatta daha neler göreceğiz.. Ahh melek Müslüme 😞
deletedmom87894 tazeannecik1 oha nasıl bi dünyadayız 🤦🏻♀️Tabi aynı çadırda 20 kişi kalırsa töbe yarabbim millete akıl fikir ver
Mevaninannesiii tazeannecik1 ya babası mıymış 😏 dün okudum kanım dondu resmen yeminnederim çok etkilendim. Ama benim okuduğum yerde şu yazıyordu babası askerdeyken annesine tecavüz etmiş dedesi. Çocuklarından biri kayinbabasindanmış😏
tazeannecik1 lavininannesii Ntv haberde gördüm, bende bu durumun nasıl olduğunu anlayamadım içeriğini bilmiyorum 😐😐
tazeannecik1 deletedmom87894 Akıl alır gibi değil ya insan haberin doğruluğunu sorguluyor yani inananmadım ama çoğu yerde böyle yazıyor maalesef 😨
tazeannecik1 Mevaninannesiii Ayy bu nasıl birşey yaaa Allah hidayet versin böyle birşey nasıl olur akıl almıyor 😨
madamtuso Mevaninannesiii Müslüme 3 yaşın da babası sanılan adam 3 sene öncemi askere gitmiş anlamadım yaa, acaba diğer çocukkar damı dededen günahlarını almim ama bence bu olayda çok başka şeyler var yayın yasağı gelmiş hatta
melekkizim_00 anneyimmm_ Müge anlı dedi ki denilen şeyler asılsız konuşma yasağı var bu kadar söylüyorum dedi
Elenim anneyimmm_ yalan haber dedi Müge sımdlık bıseye inanmayin dedi ama olursa da şaşırmam kıyamet günü geldi resmen
Askiletotomsu melekkizim_00 asılsız mi babası degilmiiymis yani dedesi babası diyorlar yalan haber miymis
blueberyy00 tazeannecik1 kadının babası mi eşinin babası mi Allah belasını versin ay allah akıl sağlığını korusun o annenin
Happykariner tazeannecik1 evet okudum bende. Anne çıkmış demiş ki kayınpederim bana tecavüz etti çocukların biri kendisinden demiş. Bu nasıl pis bir aile bu nasıl şerefsizlik kahroldum okuyunca. Yani kendi kızına tecavüz edip öldürüyor adam
tazeannecik1 Happykariner Ayy o mu öldürmüş ben onu görmedim ölüm nedeni yoktu 😮 Ay öyle birşey varsa Allah belasını versin şerefsiz hayvan herif ya😞
Elfs Happykariner kadının kendi babası değil mi o adam ya çünkü anane diyorlar evdeki diğer büyük kadına
nidarcn Mevaninannesiii müslümenin babası 3 yıl öncemi askere gitmiş oda çelişkili sonuçta orta yaşlı insanlarr pek inanasım gelmedi
Mevaninannesiii tazeannecik1 ya diyorum ya kanım dondu valla kızımı nsil okula gondercegim diye kara kara dusunur oldum 😩
Hzn53 tazeannecik1 yaa böyle adamların şeylerini kesip ellerine vericen pislikler kopsun kıyamet ya çocukların bu şekilde öldüğü dünyaya ihtiyacımız yok ya çıldırıcam. Allahım sen hidayet ver
tazeannecik1 Hzn53 Gerçekten böyle insan müsveddesi olanlara herkesi caydırıcı bi ceza verilmeli artık dur denilmedi ya bu nedir bıktık ya artık😕
blueberyy00 tazeannecik1 of cani ya sapıklık Allah’im çıldırmamak elinde değil çocuğum doğunca böyle şeyler düşündükçe kimin kucağına verebilecem herkesten korkuyor insan kulaklar neler duyuyor ay gerçekten pskolojimiz bozuldu iyce Allah o anneye yardım etsin
Suzanne Allah belasını versin o pisliğin daha müslümenin neler yaşadığını bilmiyoruz yapılan açıklamaya göre 4 5 gün sonra ölmüş o şerefsiz 4-5 gün boyunca naptı çocuğa bilen yok
tazeannecik1 Suzanne Çok acı ya çok 😕 Evlatlarımıza nasıl bir dünya bırakıcaz ya… Eskiden biz küçücükken sokaklarda gezerdik 2 mahalle ötesine giderdik sağ salim eve dönerdik şimdi evde bile can güvenliği yok ne bizim ne evlatlarımızın 😞😞