Gonul-123 Arkadaşlar, İstanbulda devlet hastanesinde detaylı ultrason çekinen oldu mu aranızda? Randevuyu nasıl aldınız? Ayrı bir bölümden mi almak gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim ☺️
Saaki Gonul-123 perinatoloji diye bir bölüm var ordan randevu alınıyor her hastanede yok bu bölüm benim bildiğim Bağcılar devlet hastanesi ve Çam sakura ama randevu bulunmuyor maalesef
asdfg3 Gonul-123 koskoca istanbulda perinatoloji bölümü 10 hastanede falan var yarısında zaten detayli ultrason yapilmamaktadir yaziyo, diger kalana da randevu yok 🤦🏻♀️ mecbur en uygun ozeli araştırıcaz
Suzan-mustafa55 Gonul-123 randovuyu ayrı bölüme vermiyor doktor biz yollamıyoruz diyor okadar uğraştım gene 600 tl özelde çektirdim 24uncu hafta son hafta
Gonul-123 asdfg3 malesef bir de Zeynep Kamilde varmış ancak o da kadın doğum polikliniği üzerinden alınıyormuş tek bir doktor sadece 6 randevu var 6 sn ye bitiyormuş. Ben de o yüzden alternatif arıyorum
Saaki Gonul-123 Benim daha 4 haftam var ama büyük ihtimal özelde olcak mecbur devlet hastanesine randevu bulamıyoruz bugün cam sakurada randevu vardı ama sadece riskli gebeler icindi 🤷