Pirayeada Korkuyorum bel ağrısıyla doğum yapanlar var serklajliyim bir de…doktorum çarşambaya kadar yok devam ederse acile gideceğim. Var mı öyle bel ağrısı kasik ağrısı olup doğum yapan
Papatya17 Pirayeada bende serklajliyim ve 24. Haftadayim bel ağrısı sıkıntısı bende de var bende korkmuyor değilim
Aidabagiroffa Pirayeada kac hafada yapdirdiniz nece mm-le acaba? Serklaji? Serklajdan sonra hep yatdinizmi? Cok merak ediyorum bende yeni serklaj oldumda
Papatya17 Aidabagiroffa 23+5 te yaptırdım 17mm idi son kontrolde ameliyat gününde kaçtı bilmiyorum daha kısa da olabilir
Pirayeada Aidabagiroffa 16 5 de yaptırdım. 1 hafta yattım sonra hafif işlerimi yaptım yemek filan ama hep uzanıyorum. Dışarı çıkmıyorum hastane hariç yürümüyorum ayakta kalmıyorum dikkat edin. Biraz yorulayim kasigim ağrıyor hemen
Aidabagiroffa Pirayeada bende wuan yatiyorum amma tuvalete gidiyorum yemeke kalkiuorum. Amma rahmmde serklaj olundugum gunden sizilti var.dilisleri hiss ediyorum givinhiss var .Seklajdan sonra rahm agzi uzadimi sizde?
Papatya17 Aidabagiroffa daha yeni ameliyat oldum bu gün 3. Günü ayın birinde kontrolüm var o zaman öğreneceğim
Aidabagiroffa Pirayeada Allah yardimcin olsun.benimde bakanim yok bende ne kadar uzanaym desemde hep yemek bisir onu yap.amma her yapdigim isden sonra 20-30dakkika uzanmayi tercih ediyorum.dikislerim yeni.acitiyo😣