drytcvkarsln https://resimyukle.io/r/Z6EY8T6QSW Slm arkadaşlar ilk 12 hafta kız oldu 14 hafta erkek şimdi 17 hafta herşey ortada ama hala inanamıyorum 😅😅 yorumlarınızı bekliyorum 🌸🌸🌸 https://resimyukle.io/r/EGkVZhDJqP buda yurt dışındaki kan testi xy erkek diyor sanki 😇
Yalcnnaysgll drytcvkarsln kız bu bildiğin erkek 😂 banada 12 de erkek dendi sonra bidaha göstermedi taki 23. Haftada detaylıya girene kadar 2. Kızçem geliyormuş kandırmış bizi 😂
Cennett2121 drytcvkarsln benim 17 haftalikti gittim kız dedi daha gitmemişim şuan 27 haftaliğim gitmiyecem 33 haftalığa kadar
kisasaclikiz drytcvkarsln yaaaa ilk defa bi ultrasona bakıp da cinsiyeti anlayabildim :D baya baya belli etmiş erkek olduğunu zaten yavrucak daha ne yapsın annesiiiiii :D Sağlıkla gelsin minnoş
Mavistez drytcvkarsln hayırlı sağlıklı olsun canm erkek bu belli zaten testte de %99.99 xy çıkmış zaten
drytcvkarsln Yalcnnaysgll allak bullak oldum 😊😊 ilk oğlumda neyse oydu bu değişiyor arkadasım diyor kordon
kisasaclikiz Cennett2121 yanlış anlamazsanız neden gitmiyosunuz 16 hafta çok uzun bi süre kontrole gitmemek için. beni 3-4 haftada bi çağırıyodu mesela
Cennett2121 drytcvkarsln çok şükür oglumda var kızımda merak ediyom kız dedi nasipten öte yok rabim kismedi 🤲🤲🤲
drytcvkarsln Esay_50 yakınlaştırdı ıyıce ilk oğlumun usg fotoğrafıyla karşılastırdım oda büyük çıkmıs ama bunun ucu devam edıyor hayal meyal sanki kordon
drytcvkarsln Mavistez Dogru yorumluyorum ozamn bende biyerde yazıyordu xxy bile olsa y olan hepsi erkek oluyor diye 🤗
Cennett2121 kisasaclikiz gülüm inanki doktorum hem akraba hemde istediğim zaman gidebirim böyle bi karal aldim inanki ağli kesiçilere ayaktayim gitmiyom maşallah çok hereketli kipir kipir bide ilk çocuk deilki 3 cü çocugum hayirlisiyla gelsin inşallah
kisasaclikiz Cennett2121 amin inşallah ama bence yine de çok çok uzun bi süre. Tabi karar sizin kararınız ne diyeyim
Zarinzemzem drytcvkarsln saglikli olsun Allah gönlüne göre verir inşallah ama baya bir kordon🙈 başka bir doktora görün ?