Kubrq [bilinmeyen] klomeni günde kaç defa aliordun ve dozunu hiç arttirdimi bende klomenle kaldım ? 2 ayda kaldim düşük yaptım sonra 4 ayda kaldim düşük yaptım sonra 5 ay kullandim hamileyim şimdi 31 haftaligiz sonuçta cevap verior yumurtaliklarin ama maddiyatin iyiyse yaptır aşılama ama bence acele etme 😊
Ceyfer [bilinmeyen] canim bende klomen kullanip hamile kaldim gunde 1 aldim kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldu. Ondan 2 ay sonra felan tekrar basladim olmadi. Ondan bi 3 ay sonra tekrar ictim daha fazla zamanda olabilir tekrar olmadi yumurta olusuyodu kendiliginden catliyodu ama olmuyodu sana tavsiyem yumurta olusmuyosa testere disli aslan pencesi var ibrahim saracoglunun bi arastir derim klomenle bile 1 yumurtam olurdu onu ictim 4 yumurtam oluyodu. Allah yardimcin olsun sana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin 🤲🏻
bebekkaradag [bilinmeyen] Merhaba, ben de 9 haftalık gebeliğimde kalp atışı durduğu için 25 Mart tarihinde kürtaj olmak durumunda kaldım. Kürtaj sonrası doktorum 3 ay müsade istedi rahmin kendini toparlayabilmesi için. Bizim korunmamız 3 ayı geçti eşimin ailesinin sağlık durumlarından ötürü bebek düşünemedik o dönem. Düşünmeye başladığımızda ise 2 ay korunmamama rağmen hamile kalamayınca doktora gittik. 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm, maalesef her ayın sonu regl oldum. Doktorum 3. kez denemeyi teklif etti fakat ben artık çok yıpranmıştım psikolojik olarak, 3’yü yapmadık. O ay kafamı toparlayıp soğan kürüne başladım ve bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendiğim çok şükür🙏🏼 Farklı bir tedaviye başlamadan önce mutlaka bu doğal yöntemi denemenizi tavsiye ederim... İnşallah şifasını görürsünüz🙏🏼
Patito__ [bilinmeyen] cnm bir ayda incir kürü yap ve ovulasyon testi kullan olmazsa yine ozaman karr verirsin asilamaya
Suhus000 [bilinmeyen] yumurtlama problemin mi var ki yaşın da genç gibi duruyor ama hemen nie aşılama önerdi