nazliaynaci Günaydın anneler İndirimdeyken bebeğim için yenidoğan sleepy in bebek bezini almayı düşünüyorum ama karar veremedim kullanan deneyimlemiş tecrübeli anneler sleepy natural ve sleepy bip natural arasında kaldım sizce arasında pek bir fark var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
jldpmk34 nazliaynaci kesinlikle bio natural, daha yumuşak pamuk gibi, bende sleppy nin normal bezi ile başlamıştım ilk stoğum bitince bionaturale geçtim kesinlikle daha iyi , 4 aydır kullanıyorum ne çiş ne kaka hiç sizdirma yaşamadım, pişik de olmadi
Kuzucccum nazliaynaci sleppy natural kullandım cnm ılk günden şuan 2 numara kullanıyoruz kızım 3 aylık olacak bı kaç gün kaldı memnınum bıo nat kullanmadığım ıcın bılgım yok 🤷♀️☺️ Gayrette ince ve yumuşak
2melekannesi_ nazliaynaci natural hakkında bilgim yok bio natural aldım denemek için öncelikle kalıbı çok çok ufak direkt 2 numara aldım diğer markaların 1 numarası gibi zaten çoğu yorumda lastikleri sıkıyor iz yapıyor demişlerdi büyük olsun dedim o yüzden. Bir de bezi açınca böyle elime pütür pütür bişeyler geliyor bezin içindeki emici topcuklar sanırım ama beni rahatsız etti yani inşallah kullanırken bebeğimi rahatsız etmez.