nur3425
Canım kontrole gittiğinde tekrar git ücreti anlastigin yere odaları görmek istiyorum de.
İnanırmisin ben 3 . 4 defa gittim odalara bakmaya. Çünkü hep odalarını unutuyodum 🙈
Küçük odada var buyukte. Şansa artık. Vip odaya gelince artı 1500 fark ödeniyordu. O odayida gördüm baya büyük ve konforluydu. Şuan daha fazladır. Ben tutcaktim. Ama pandemiden dolayı aile kabul etmiyorlar. E neden tutayım dedim. İyiki de tutmamisim. Annem yanımdaydı. Eşim annemlere gidip biseyler getirmeye gitmişti. Kardeşlerimide getirmişti. Sabah 5 kadar durdular. Sonra onları götürdü. Ama biri bişey dediği için değil yorulmasınlar diye. Annem ben eşim kaldık. Yani şunu demek istiyorum. Yasak demişlerdi ama o gün kimse bişey demedi 😊
Bu şekilde . Sormak istedgin herşeyi sorabilirsin. Dediğim gibi. Git odalarını gez. Gezdirmek zorundalar ücret ödüyoruz sonuçta. Birde kimseye taviz verme. Ben vermedim. Hatta duygu hanimi aradım bana iğne vurmadilar ağrım var. Kaç saattir yollar vs diye. Hemen geldi 3 de. Beni yürütürlerken hatta bana şey demişlerdi. Duygu hanım içimizden geçti vs diye. Yani kızmis sanırım. Bende bişe demedim. Ama kardelen diye bir kız vardi. Onu çok sevdim. Düşün bebek hemşiresini hiç sevmedim. Bebeğimin gazı varmış o yüzden agliyo naptiysak olmadı. Kardelen gelmişti. Annem dedi agliyo gazı vardı dedi. Ve aldı çıkardı. Okadar rahat uyuduki bebeğim. Duygu hanimi görmeğe gidince kardelene hediye götürcem. 3 kişinin içinden en sevdiğim en ilgilisiydi. Öyle işte. Aklıma gelenler bunlar. İnşallah bebisinle güzel günlerin olur. Bahtı kaderi güzel olsun 😊🤲🏻