Minicikkiz Kızlar duygu mutluya doğum yaptıran var mı ? Veya o hastaneden hangi doktor dogumunuzu yaptı
Anneadayi2121 Minicikkiz bende burda bekleyeym bende ona gidiyorm✋Sezeryan kararı verdi bana ama benim içim hala rahat değil
patilibalik Minicikkiz bende ona gidiyorum çok ilgili. Çarşamba 39+1 olucam çatım dar değilmiş ama bebeğimin kafası büyük ve kilolu sezeryan olabilir
Minicikkiz Yagmur05 Çok iyi biri duygu hanım. Ben çok beğeniyorum. Ama işte acaba doğum yapan varmıdır diye yazmak istedim 😊
Anneadayi2121 Yagmur05 Minicikkiz Evet yaptı arar ara tansiyonum yükseliyordu çatım çok dar değil ama basık dedi sezeryan için gün verdi.bide doğum sırasında tansiyonun yükselebilir dedi yine de benim içim çok rahat etmedi sizin süreçler nasıl ilerliyor acaba. Başka bir doktora görünsem mi diye düşünüyorum
Minicikkiz Anneadayi2121 Geçen hafta kontrolüm vardi. Alttan muayene etti parmağıyla . Ve canım çok acıdı. 2 cm açıklığım varmış her an doğum olabilir dedi. Bakalım bekliyorum. Sürekli duygu hanimmiydi doktorun.
Yagmur05 Minicikkiz Anneadayi2121 Anneadayi2121 ben hamilelikten önce başka hastanedeykende ona gidiyordum memnun kaldım hep , bilemedim içiniz rahatlığı için bir başkasına görünün isterseniz .
kivirciginannesi Anneadayi2121 içiniz rahat etmiyosa devam etmeyin gerçekten doğumdan sonra da geçmiyor o pişmanlık
Anneadayi2121 Minicikkiz evet başından beri oydu siz normal doğum mu düşünüyorsunuz inşallah sağlıkla kucağıniza alirsiniz
Minicikkiz Anneadayi2121 amin inşallah sizde 🤲🏻 normal düşünüyorum. Ama arada sancım olunca hemen diyorumki ben doguramam. Hastanede sezaryan diye tutturmasam iyidir 🤭 biraz nazliyim. Bende başından beri duygu hanıma gidiyorum. Siz kaç haftaliksiniz
Anneadayi2121 Minicikkiz 36+1 deyim bende öyle düşünüyordum şimdi sezeryan deyince ben bir normal doğumu yada epiduralli doğumu denesem mi diye düşündüm Allah yardımcımiz olsun inşallah ☺️ siz kaç haftalıksiniz
Anneadayi2121 Yagmur05 bende öyle reyaptan gidince geldim inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🌸🌸
Minicikkiz Anneadayi2121 Yagmur05 Hastaneyle anlaşmanızı yaptınız mı. Her gittiğimizde fiyatlar artıyordu. Bizde erkenden ayarladık kapora vs bırakmıştık
Anneadayi2121 Minicikkiz sağlıkla gelsinler inşallah 🌸🌸 bende kapora verip anlaşmıştık bu süreçte herşeye zam geliyor malum ☺️
Minicikkiz Yagmur05 Normal doğum 4250 Epidural 1500 İcap yani kendi doktorun olursa 2000 bin En son bu şekildeydi. Şuan nekadar bilmiyorum
Minicikkiz patilibalik İnşallah sizin için hangisi hayirliysa öyle olur 🤲🏻😊 bebisinizin kilosu nekadar. Benimde şuan 3500. Dahada kilolu olursa sanırım benimde sezaryana dönebilir