Eymen72 Kumru_ çok sağol canım tavsiyelerine uyacam inşallah sadece biraz uykuya ihtiyacım var birde sabir li olmaya
Eymen72 NeseA ☺️ söyledim baktım aynı bende sesimi etmiym canım. Dusunu göbeği düşsün öyle yikiyacam şuan korkuyurm duşse az kalmış zaten bir iki güne düser. İlgin için çok sağol 🤲
NeseA Eymen72 kız yıka göbek daha çabuk düşüyor hiç yıkamadın mi bebeği belki ondan huzursuzdur 3 cocuguda hastaneden gelir gelmez yıkadım hiç birşey olmaz sen beni dinle yıka:) Rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim keşke yakın olsaydin her gün gelir bebeği yıkar uyuturdum sende uyurdun keşkeee😘☺☺
Eymen72 NeseA çok iyisin Allah razı olsun senden böyle düşünmen mutlu etti beni nerde oturuyirsun sen 🥰 ya cesaretim yok vallah benim yıkamaya
Eymen72 Bebiscann Cok sağol canım emin ol tavsiyelerini yapmaya çalışacam 🥰 eşim le konuştum bugünde konuştum akşam geldi ilgilndi ama ben pek konuşmadım gozzume gelmedi benim kırgınim. Biraz uyusam kendime gelirim aslında tek sorun uyku
Bebiscann Eymen72 hepimiz öyleyiz canım çoğu zaman, çocuk bakmak anne olmak kolay değil, bende bazen ağladığım oluyor, bazen çok sinirleniyorum, ama alışıyorum yavaştan
NeseA Eymen72 Aydın sökede canım inşallah sende burdasındir canım gerçekten gelirim😘hiç korkma zati minik bebek onun kiri ne koy leğene başının altına bir şeyler koy yüksek dursun basi vücudunu güzelce yıka en son al eline yüz üstü cevir başına bir iki su dök bu kadar hiç korkma sen annesin yaparsın kız bak bebekte sende rahat edeceksin inşallah 🤲🏻😘
Melistosum Eymen72 hiç tecrübem yok ama bir arkadaşım söylemişti bazen emzik severmis eğer birini tutmuyorsa farklı emzikler deneyebilirsiniz belki birini daha çok sever
Eymen72 Bebiscann kendimi yetersiz görüyorum akşam 10 dan sabh 7 bucuga kadar uyutmaya caliştim uyumadı eltim aldı sonra o uyuttu uyudu baya bende bir iki saat uyudm şimdi hala onundeyim uyusada uyusam ama yok
Gul33 Eymen72 pilates topuna oturun bebeği de kucağınıza alın yavaş yavaş salının. Ama dikkat çok feci alışkanlık yapıyor. Biz kızımda 2 sene o topun üstünde uyuttuk sonra yatağına yatırdık başka türlü uyumazdı. Her gittiğimiz yere topumuzu da götürürdük. Ama kolik bebeklere özellikle pilates topu çok faydalı oluyor. Ama hem kendi beslenmenizi hem de bebeğin beslenmesini dinlenmesini öncelik yapın. Bu çok önemli
bsramut Eymen72 mama miktarını biraz yükselt canım doymuyordur belki korkma kimsenin lafına bakma ver. Birde bişeyler dinletmeyi deneyebilirsin sakinleştirmek için yanlış hatırlamıyorsam telefondan fön makinesi sesi falan dinletiyorlardı
Eymen72 bsramut Oyle yaptım miktarı yükseltim ama açlıkla alakası yok mama verdim üstüne meme emdi ama uyumadı yine.
aycanerbas Eymen72 canım zaman zaman öyle şeyler oluyor düzeliyor İnan daha 3.5 aylık neler neler çektim anlatamam sen sakin kalmaya çalış eşinden sürekli destek iste yoksa birşey anlamıyor erkekler
Eymen72 aycanerbas haklısın canım bnde üzülüyorum ona yetemiyorum anlamıyorum yapmış birseymi yapıyorum diye bide üstüne öyle tedirginim dünyanın en güzel ve bı okadar en zoru bebek bna göre