gly_frkn Mervepera biz aldık bebek doğmadı daha ama şöyle bi dneme yaptık evde rahat sürülüyor biz alırken tekerlikerine dikkat etmedik tekwrligi çok büyük arka kısmının arbamiza zor sığdı alırken ona dikkat edin onn disinda memnunnz
elizli_gunler Mervepera bizde aldık çok güzel duruyor görünüş açısından, ama tekerlekleri cidden büyükmüş ☺️
ozkurtzey Mervepera oglum 3,5 yasında arka tekerlegı kocaman hıcbıryere sığmıyor ben cok pısman oldum daha ne guzel arabalar var almayın bence. Sımdıde ön tekerlerk bozuldu arıyoruz ıkıncı bebegım olcak bındırcem mecbur. Hantal araba casuel lere bak bence
gly_frkn Mervepera Ben Trendyol dan aldım Yoyko elegance travel sistem Bebek Arabası 3 in bir lacivert silver diye yaz canm çıkar yanlız lacivert olan bildgn lacivert gibi gelmiyr mavi yani kız için pek uygun değil rengi benm oğlum olck o yüzden degstrmedm ben
Mervepera elizli_gunler insallah yada en son öylesine alıp cikcam bakalim kısmetinde ne varsa gorxez 🤣🙈
Nur4026 Yoyko city aldık henüz kullanmadık arka tekerlek çıkıyor ve ben çok beğendim sürmesi çok kolay tavsiye ederim