Ozgrrr Anam böyle acı yok 32+6ym uykumdan uyandım vajinamda oynuyor ölüyorum yaa Bnm gibi olan var kız bebek bekliyorum ağlayasım geldi o derece
Handan_65 Ozgrrr Bende 26+6 bnde bazen göbeğimi altında hissediyorum bazen sert vuruyor bçve uyandırıyor benı sürekli galiva bu cadalozlar bizi uyumamaya yemın etmiş şimdiden
Ygtm44 Ozgrrr bende 33+1im, yaklaşik 24.haftadan beridr benimkide öyle oluyo. Bazen canımı cok yakıyo gözümde yaş geliyo.
Deletedmom72727 Ozgrrr benimde 31+2 bazen aşağıya vuruyor inanılmaz acıyor yerimden sıçrıyorum resmen ama normalmiş diyorlar
Biyo_logg Ozgrrr arkadaşlar hareket etmemesi anormal bence şükür ve dua edin bebiş her kıpırdadığında ihas suresi ve salavat çekin sesli 😉
Ozgrrr Deletedmom72727 abowww valla ilk kızımda böyle blr şey yaşamadım şiödi canım nasıl yanıyor gece1. 30 da uyuyup sabah 07.30 uyanan 29 aylık kızımla müthiş oluyo
gunes1234 Ozgrrr ben 21 haftalığım iki gündür bir haftaya göre daha az tekme atıyor daha az hissediyorum şuan normal mi bu haftalarda ne zaman düzene geçer