Tubmavi 8haftalığım doktorun çağırdığı tarihte 10 hafta oluyoruz. Bi iki gafta bekleyip gitsem cinsiyet öğrenir miyim ? Birde burda cinsiyet tahmin edenler var ama benim eşimin doğum tarihi muallak yok mu başka yöntem 😞
edanurciftci Tubmavi 16 ya kadar net öğrenemiyorsun sabırla beklemelisin ben 12 se gittim başka 14 de başka dendi 16. Haftada kesinleşmişti
Biyo_logg Tubmavi bence en az 6 hafta sonra öğrenirsin çünkü bende sabırsızdm taa 17. Haftada oda ihtimalli söyledi kız dedi , detaylı ultrasona girip net öğrendikten sonra kıyafet alacağım 😀
NeseA Sağlıkla doğsun inşallah ya kızdır ya erkek heyecanla beklemek daha güzel bence:) sabırlı ol az kalmış çoğu gitmiş 😘
Tubmavi Fnen işte 10da değil de ili hafta bekleyip mi gitsem diyerek 12. Hafta I kastettim 11de öğrenen var 12 de yüksek oran veriyorlar. Tecrübeli doktorlar yanılma payı olmadığını söylüyor. Kordonu vesaire ayırt edebiliyor. Hepsi risk almak istemiyor
Fnen Tubmavi yani eğer ağrımız yada önemli bir kontrolünüz yoksa 2 hafta bekleyebilirsiniz, Yada bazı hastaneler 10 gün içinde ücretsiz kontrol seçeneğide veriyor bir kere giderseniniz olmazsa 10gün sonra tekrar gidersiniz
Deryy Tubmavi ben dr en son 6 haftalık kalp atışı dinlemeye gittim ardından bana 12.hafta randevu verdi hem cinsiyeti öğreniriz hem tarama testleri yaparz istersen dedi yanii 12. Hafta gidebilirsin bi skıntın yoksa
Gizemin-minnakI @Tubmavi benim doktorum ikili taramada gördü . 12. Haftada ama cinsiyeti öğrenmek istiyorsan alttan bakınca net söyleyebiliyorlar bebek pozisyonu uygunsa . Yoksa 16. Haftada söyler .
Tubmavi Gizemin-minnakI keşke doktorum erkek olmasaydı daha rahat baktırırdım alttan da gerçi ben alttan da korkuyorum bebeğe ya bir şey olursa diye
Tubmavi 2-prensesannesiii tecrübeli doktorlar net Söyleyebiliyor benim gideceğim doktor da alanında en başarılı uzmanlardan biri çoğu cesaret edemiyor işte insanlar da erken öğrenilmez sanıyor
Tubmavi Biyo_logg kız çok istiyorum öyle de hissediyorum ama çok istediğim için de öyle hissediyor olabilirim. 🙃
Deryy Tubmavi bizde eşimle çeşitli cinsiyet testleri yapıyoruz netten bakıp bakıp mesela alyans testi 😂😂 ne olacağı önemli değil ama insan merak ediyor 😅😅😅
Tubmavi Deryy bende dd aşırı merak var işte. Kız çok istiyorum öyle böyle değil. Kızsa hemen öğrenmek istiyorum 🙏😂 onlara ben de bakıyorum da yapanlardan gördüğüm kadarıyla tutmuyor. Ve bi test başka biri başka diyor
Deryy Tubmavi hemn alyans testini yap biz 3-4 arkdşta yptık tutturdk yprsan soncunu söyle bna 😁 Ya bnmde ilk çocuğm kız bnde kız çocuklarına hayranım inş hayrlı evlat olsnlar Allah gönlüne göre versin🌸